Balkon, fiołki i inne roślinki
Re: Balkon, fiołki i inne roślinki
Ustawiaj piętrowo
lub tak jak mówisz-nowe mieszkanie 
Tak, tak, nowe mieszkanie! Dużo, dużo parapetów! Swoją drogą jak się przyglądam niektórym mieszkaniom, to stwierdzam, że jednak są ludzie biedniejsi ode mnie jeśli chodzi o parapety. Jest jakaś taka moda w nowszym budownictwie wciskania samych okien balkonowych, podwójnych. Ot, w całym salonie jest jedno wielkie okno balkonowe. Zero parapetu. Gdybym miała w czymś takim zamieszkać, byłabym zdruzgotanaizary pisze:Ustawiaj piętrowolub tak jak mówisz-nowe mieszkanie
- justyna111
- 200p

- Od: 1 kwie 2014, o 21:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Z tym brakiem miejsca to jest tragedia
Ja właśnie tak myślałam, że by się okna balkonowe przydały, to bym przy nich ustawiła piętrową półkę tak do połowy wysokości
Ale by było fiołkowo. Na efekty kwitnień czekam bardzo 
Mając wolność, kwiaty, książki i księżyc, któż nie byłby w pełni szczęśliwy? Oscar Wilde
Fiołki i reszta zielonej ferajny
- wodnik63
- 100p

- Od: 30 paź 2010, o 13:10
Ja tak mam, dwa okna balkonowe na całe mieszkanie i to wszystko....Ale na szczęście jest sklep na I..i regały, stojaki, kwietniki do sufitu 
Pozdrawiam, Baśka
wodnik63,
ale że masz coś takiego jak na tym zdjęciu?
Ja sobie nie wyobrażam nie mieć normalnego okna i parapetu. http://images70.fotosik.pl/686/e479b172f7be3c70med.jpg
Specjalne fotki dla justyna111

Problem mam z tym trailerem NN, ponieważ wszystkie trzy kolory posadziłam do jednej podłużnej doniczki i dopóki nie zakwitną, to nie wiem który jest który
ale że masz coś takiego jak na tym zdjęciu?
Ja sobie nie wyobrażam nie mieć normalnego okna i parapetu. http://images70.fotosik.pl/686/e479b172f7be3c70med.jpg
Specjalne fotki dla justyna111

Problem mam z tym trailerem NN, ponieważ wszystkie trzy kolory posadziłam do jednej podłużnej doniczki i dopóki nie zakwitną, to nie wiem który jest który
- Iwona 0103
- 500p

- Od: 9 sie 2014, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- wodnik63
- 100p

- Od: 30 paź 2010, o 13:10
Melasa - ja mam jeszcze mniejsze, bo tylko dwuczęściowe, na zdjęciu to są "aż" trzy szyby, szeroko, ja mam dwie
, dokładnie dwa okna po dwie szyby. Szału nie ma. A kwiatów dosyć dużo, więc ratuję się regałami przy tych oknach.
Pozdrawiam, Baśka
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Śliczne fiołeczki
napatrzeć się nie mogę 
Niunia1981, Iwona 0103, izary
dziękuję w imieniu fiołków. Tak naprawdę to jeszcze letnie kwitnienia, ale chciałam justynie111 pokazać
wodnik63,
to nie zazdroszczę. Ciężko jest pewnie z dopasowanie regałów i kwietników. I masz rację, im więcej tych okien, to lepiej. Teraz mi się przypomniało, że moi znajomi mają takie okno w salonie - jedno tylko. Po prostu jakby ktoś same drzwi balkonowe wstawił. Ciemny ten pokój przez takie rozwiązanie i sama nie wiem co w takim pokoju hodować. Bluszcz? ;)
dziękuję w imieniu fiołków. Tak naprawdę to jeszcze letnie kwitnienia, ale chciałam justynie111 pokazać
wodnik63,
to nie zazdroszczę. Ciężko jest pewnie z dopasowanie regałów i kwietników. I masz rację, im więcej tych okien, to lepiej. Teraz mi się przypomniało, że moi znajomi mają takie okno w salonie - jedno tylko. Po prostu jakby ktoś same drzwi balkonowe wstawił. Ciemny ten pokój przez takie rozwiązanie i sama nie wiem co w takim pokoju hodować. Bluszcz? ;)
- Manuela
- 100p

- Od: 6 mar 2015, o 21:21
Aż mi się ciepło na serduszku zrobiło, poczułam wiosnę, lato, słońce gdy zajrzałam do Ciebie 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5&start=98" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 7#p5448877" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 7#p5448877" onclick="window.open(this.href);return false;
Manuela,
cieszę się z Twoich odwiedzin
Zapraszam na dłużej, chociaż przez to ochłodzenie, to nie mam co wklejać.
Fiołki nagle pochowały pyszczki i ociągają się z kwitnieniem, a już było tak ładnie i ciepło...
Dzisiejsza niespodzianka zauważona podczas porządków. Musiałam wydobyć spod liści
Taki malutki trailerek mi zakwitł
Zdjęcie z lampą, niestety...

cieszę się z Twoich odwiedzin
Fiołki nagle pochowały pyszczki i ociągają się z kwitnieniem, a już było tak ładnie i ciepło...
Dzisiejsza niespodzianka zauważona podczas porządków. Musiałam wydobyć spod liści
Taki malutki trailerek mi zakwitł

- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Malutki ale śliczny
u mnie jak na razie zero pączków 
- justyna111
- 200p

- Od: 1 kwie 2014, o 21:32
Uroczy
Ma jeszcze pączki, to niedługo będzie pięknie i biało. Widzę, że też zaczęłaś podpisywać zdjęcia
Mój mąż wszystkie programy pousuwał z komputera, więc tylko Paint mi został 
Mając wolność, kwiaty, książki i księżyc, któż nie byłby w pełni szczęśliwy? Oscar Wilde
Oo, jaka ładna białą różyczka, a ile pączków jeszcze widzę, będzie piękny widok