lub tak jak mówisz-nowe mieszkanie
Tak, tak, nowe mieszkanie! Dużo, dużo parapetów! Swoją drogą jak się przyglądam niektórym mieszkaniom, to stwierdzam, że jednak są ludzie biedniejsi ode mnie jeśli chodzi o parapety. Jest jakaś taka moda w nowszym budownictwie wciskania samych okien balkonowych, podwójnych. Ot, w całym salonie jest jedno wielkie okno balkonowe. Zero parapetu. Gdybym miała w czymś takim zamieszkać, byłabym zdruzgotanaizary pisze:Ustawiaj piętrowolub tak jak mówisz-nowe mieszkanie

Ja właśnie tak myślałam, że by się okna balkonowe przydały, to bym przy nich ustawiła piętrową półkę tak do połowy wysokości
 Ja właśnie tak myślałam, że by się okna balkonowe przydały, to bym przy nich ustawiła piętrową półkę tak do połowy wysokości   Ale by było fiołkowo. Na efekty kwitnień czekam bardzo
 Ale by było fiołkowo. Na efekty kwitnień czekam bardzo  

, dokładnie dwa okna po dwie szyby. Szału nie ma. A kwiatów dosyć dużo, więc ratuję się regałami przy tych oknach.
 , dokładnie dwa okna po dwie szyby. Szału nie ma. A kwiatów dosyć dużo, więc ratuję się regałami przy tych oknach.
 napatrzeć się nie mogę
 napatrzeć się nie mogę  

Zapraszam na dłużej, chociaż przez to ochłodzenie, to nie mam co wklejać.
  Zapraszam na dłużej, chociaż przez to ochłodzenie, to nie mam co wklejać.  
  Zdjęcie z lampą, niestety...
 Zdjęcie z lampą, niestety...

u mnie jak na razie zero pączków
  u mnie jak na razie zero pączków  

Ma jeszcze pączki, to niedługo będzie pięknie i biało. Widzę, że też zaczęłaś podpisywać zdjęcia
 Ma jeszcze pączki, to niedługo będzie pięknie i biało. Widzę, że też zaczęłaś podpisywać zdjęcia  Mój mąż wszystkie programy pousuwał z komputera, więc tylko Paint mi został
 Mój mąż wszystkie programy pousuwał z komputera, więc tylko Paint mi został