Beato, zapraszam do siebie na kawę i ciacho! Co do balkonowego relaksu , natura zadbała bym nie cieszyła się zbytnio gazetką i kawką na balkonie i raczy nas chłodem i deszczem. Prognozy pogody wskazują , że u nas w zachodniopomorskim najchłodniej

.
Małe żółte słoneczka, o które pytasz to "Sanwitalia rozesłana". Świetnie sprawdza się na balkonie, lubi słońce i wodę. Kupuję ją na balkon już kolejny raz, fajnie wygląda z bakopą i lobelią- lobelia już zakupiona czeka. Drewniane sprzęty na balkon kupuję w różnych sklepach, odnawiam lub postarzam, maluję i udziwniam
Marto, witam u siebie, dziękuję za fajne słowa dla mojego balkonu i zapraszam do częstych wizyt.
Staram się aby obiekty na balkonie tworzyły sensowną całość na ograniczonej niedużej przestrzeni. Ale ze skrzynią zaszalałam i nie żałuję! Racja, skrzynia na balkonie to niebezpieczny przedmiot w polu widzenia ciekawskiego malucha ale w pokoju malucha byłaby jak znalazł.. na zabawki, skarby i schowek przed nielubianą zupą mleczną

- piszę mleczną bo ja jej nie znoszę.
Zaro, gdybym mogła przytuliłabym jeszcze niejedną skrzyneczkę ? tylko metraż ogranicza
Balkonowa skrzynia-siedzisko mieści różne duże i małe przydasie - szczotki, wiaderka, doniczki, worki z ziemią?słowem mydło i powidło. Do siebie serdecznie zapraszam!