Kasiu (robaczek_Poznań)! Dziś rozrzuciałm kolejną porcje śniegu, ale Dzięki takim pracom co nieco pokazało swoje dziubki

Jak napisałaś, że nie trafiłaś nigdy na ranniki przy cebulowych zakupach zdałam sobie sprawę, że miałam ponownie. Przez to także ich nie mam. Ale naprawimy ten bład w przyszłym roku...Cieszę się, że róże Ci się spodobały. Zrobiłam dziś mały przegląd oraz oberwałam liście z Avalonków

Wydaje mi się, że wszystkie mają się dobrze, choć te mniejsze i drobniejsze jakoś szybciej ruszyły
Grażyno (Grazia)!
Teresko! W tym sezonie będziesz mogła juz podziwiać Avalona na żywo
Iwonko (raflezja)! Cieszę się, że i Ty pojawiłaś się w kolejnej odsłonie mojego wątku
Milenko (Madragora)! A i owszem - kuszę

Fajnie, że jesteś!
Elu (ellcia)! Moje koleuski są malusieńkie. Sądząc po ich wielkości lepiej już je posiej, bo chwilę to potrwa...I także bym chciała wiedzieć, jakie są te moje!
Aniu (wielkakulka)! 
A co do dzikich róż - najlepiej je regularnie wykopywać. Ja po tym, jak stwierdziłam, że mają nie za ładne i malutkie białe kwiaty postanowiłam się jej pozbyć! Zrobiłam to w ten właśnie sposób. Storczyków, które stały w takim zimnie bym nie kupowała, bo po przeniesieniu do ciepłego mieszkania mogą ekspresowo paść. Nie polecam... Ale jeśli masz gdzieś w pobliżu Tesco, Casto lub LM to tam bywają albo przecenione albo nie za drogie. Na pewno coś Ci sie uda upolować!
Kasiu (kasiaflo)! Super, że jesteś

Marcowanie dobrze Ci się kojarzy

Co do szafirków, to to miały być ... krokusy, ale w sumie ... dobrze!
Pati (survivor26)! Mam nadzieję, że to właśnie ja skutecznie skusiłam Cię Avalonem... Pamiętam, że jak zastanawiałam się nad jego kupnem nie mogłam na forum znaleźć nikogo, kto by ją miał. Czego nie można powiedzieć teraz

Mogę Ci powiedzieć, że spokojnie przezimowały mi wszystkie 4 krzaczki i to tylko z kopczykiem. Widziałam u Ciebie śnieg. Mojego jest jakby więcej
Aniu (Shirall)! Taki jest mój chytry plan kusić, najlepiej skutecznie. A z Avalonka będziesz na 100% zadowolona
Naraże się, ale u mnie jeszcze wygląda tak...
Ale tam, gdzie mi się udało go pozbyć widać pierwsze oznaki wiosny
[/URL
Domowe już na całego czują wiosnę
Falki
[url=http://www.fotosik.pl]
i kolejny wreszcie otwiera pąki
Fiołek Scandal też za chwilę pokaże swój pierwszy kwiat
Dendrobium nobile cały czas kwitnie
Podobnie jak hibiskus
Ceropegie z Łodzi od Tereski zadomowiły się i puszczają nowe pędy
A tymczasowy lokator wiszącej doniczki zagościł w niej na dobre i już świeże listeczki