Nasze Ranczo

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Nasze Ranczo

Post »

Agatko w Warszawie też w sklepach jeszcze pustki. Wczoraj byłam w Castoramie, a tam "nawet się muchy nie gonią", ani jednej najmarniejszej torebeczki. Tylko jakieś do kiełkowania były. Nie ma rady trzeba cierpliwie czekać ;:14 Może to i dobrze, że nie ma, bo jeszcze trochę czasu do siewów zostało. Jak się wysieje zbyt wcześnie to nie jest dobrze. Roślinki z braku światła, a przede wszystkim ze zbyt wysokiej temperatury wyciągają się, są blade i anemiczne :cry: Więc nie ma rady, życzę CIERPLIWOŚCI - sobie też :;230
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
britvictango
200p
200p
Od: 3 cze 2010, o 17:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No widzę sporo pola do popisu :D
Szkoda tylko że wolne miejsce przy nowych nasadzeniach topnieje jak śnieg wiosną :(
Ale Tu widać ogrom wolnego jeszcze :)
"Głupota też jest pewnym sposobem używania umysłu"
Ja na działce: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42184" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 20:43

Post »

Mario cierpliwośc to naprawdę wskazana przy tej pogodzie!!!wypatruje slońca ;:3 ,ale z marnym skutkiem :)
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

Dzień dobry Agatko!

Oj tak, słoneczko, któż by nie chciał? A tu pochmurno i mróz, aż się nie chce z domu d... wystawiać. U nas dostawa nasion w sklepie szumnie zwanym "Centrum ogrodnicze" dopiero pod koniec stycznia. A ja bym tak już pomacała te torebeczki. :;230
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jadę na przeszpiegi, może coś już wstawili w ogrodniczym, jak wrócę, dam znać. :wit Tymczasem miłej kawki ;:40
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Witaj Maika,mnie tez by zadowolilo chociaż pomacanie tych magicznych torebeczek ;:1 i jakieś pierwsze plany na ich wysiewy :D a tu co planowac,jak nie wiem co kupię :) ..nigdzie jeszcze nie ma tegorocznych nasionek..a wydaje mi sie ,ze w tamtym roku były już o tej porze :) .U mnie też zima ,że az sie z domu nie chce wychodzic..ale trzeba,bo córcię rano prowadzę do przedszkola,więc sanie i heja w drogę...noi po 5 minutach jest mi już ciepło :;230 . Mario daj znac koniecznie,bo jak są nasionka to lecę na Warszawke :D ;:71 ,albo dasz nam chociaz jakąs nadzieje,ze jak u Ciebie są to i u nas też zaraz sie pokażą ;:33 Również milej kawki :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Maikabardzo chciałabym odwiedzic Twój Ogród ale coś nie mogę,wpiszesz mi link do Twojej strony,bo chętnie jeśli mozna :D ....bym Cię odwiedziła.Pozdrawiam :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Witaj Agatko,trafiłam przypadkiem ,ale zostaję poniewaz sama mam działke szczególnie interesują mnie watki "działkowe" pozdrawiam ,a o wiosne sie nie martw...przyjdzie :;230
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Dzięki za odwiedziny Dorotkoczekamy i czekamy na ta wiosnę......... ;:19 i może sie doczekamy ;:114
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p

Post »

Cześć Agatko, witam z kawką. Ale mi się zrymowało. :;230

Swoją przygodę z forum zaczęłam niedawno i nie mam wąteczku. Czekam na wiosnę i może wtedy założę, bo trzeba mieć co pokazać. Ale ja i tak będę u Ciebie gościć.
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Witaj Elu,no fajnie Ci się zrymowalo ;:33 .Dzięki,ze wpadlas na kawkę ;:40 .Szkoda,ze jeszcze nie masz swojego wątku ;:110 .w sumie jak zalożysz to najpierw możesz opowiedziec o swoich poczynaniach a pózniej na wiosnę uzupelnic swój wątek zdjęciami ;:108 .zrobisz jak chcesz ale ja będę wypatrywac Twojego watku żeby wpaśc na kawkę :D i pogadac.
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p

Post »

No kochana, jeżeli obiecujesz, że będziesz mnie odwiedzać to w weekend poszperam w fotkach i otworzę wątek. A co, raz kozie na śmierć.
W forum to normalnie się zakochałam i odkąd je odkryłam, nie wyobrażam sobie dnia (a czasem i nocy :;230 ) coby tu nie zajrzeć. Aż mnie mój m o jakieś romanse podejrzewa :;230. I bardzo cieszę się, że można tu spotkać takie fajne i ciepłe osóbki.
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Kochana,czekam z niecierpliwością ;:215 na Twój wątek.ja podobnie jak Ty odkąd tu weszłam to zarazilam sie wszystkim co zielone!!! :heja a takze cieszę sie ze dołaczylam do grona forumowiczów którzy dziela sie swoimi doświadczeniami,miloscią do kwiatów i chca pomóc innym ;:109 .Czasami mówie sobie,ze zagladne na chwilke,bo robota w domu czeka..a tu jak widzisz czasami siedzi sie godzinami i nie można oczu oderwac ;:138 oczywiscie z WIELKA PRZYJEMNOŚCIĄ!no ale dzisiaj muszę juz zniknąc..miala byc chwilka a byly 3 godzinki! :D
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p

Post »

Agatko, gdzie się podziewasz cały dzionek? Chyba Cię nie zasypało?
Ja rano odwoziłam córkę na autobus do Warszawy i ledwo samochód mi odpalił. Nie cierpię zimy. Trzymaj się cieplutko! ;:215
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Witaj Elu,wczoraj jakos caly dzien mi zleciał,ze nie wiem kiedy,a wieczorkiem szybko padłam :( ,a mialam zamiar zajrzec w pozukiwaniu Twojego wątku Elu! ;:154 ale dzisiaj własnie zaglądnęłam :D .Moje autko też ostatnio szwankowalo....ale mam nadzieję,ze mam to już za sobą bo od 3 dni było u mechanika i wczoraj wlasnie m.i.n go odbierałam :D ,wiec teraz mam nadzieję ,że juz będzie tylko super.Dobrze,ze Twoje odpaliło,bo jak piszesz,ze córkę na autobus musialaś odwieżc.A śnieg to już bym chciala,zeby topniał a nie sypal i sypał..........Słonecznej ;:3 ..ciepłej :tan ...niedzielki życzę ;:100.
Nasze Ranczo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”