Nasze Ranczo
- Mufka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Nasze Ranczo
Agatko w Warszawie też w sklepach jeszcze pustki. Wczoraj byłam w Castoramie, a tam "nawet się muchy nie gonią", ani jednej najmarniejszej torebeczki. Tylko jakieś do kiełkowania były. Nie ma rady trzeba cierpliwie czekać
Może to i dobrze, że nie ma, bo jeszcze trochę czasu do siewów zostało. Jak się wysieje zbyt wcześnie to nie jest dobrze. Roślinki z braku światła, a przede wszystkim ze zbyt wysokiej temperatury wyciągają się, są blade i anemiczne
Więc nie ma rady, życzę CIERPLIWOŚCI - sobie też 
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- britvictango
- 200p

- Od: 3 cze 2010, o 17:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No widzę sporo pola do popisu
Szkoda tylko że wolne miejsce przy nowych nasadzeniach topnieje jak śnieg wiosną
Ale Tu widać ogrom wolnego jeszcze
Szkoda tylko że wolne miejsce przy nowych nasadzeniach topnieje jak śnieg wiosną
Ale Tu widać ogrom wolnego jeszcze
"Głupota też jest pewnym sposobem używania umysłu"
Ja na działce: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42184" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja na działce: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42184" onclick="window.open(this.href);return false;
- agata9
- 500p

- Od: 22 lip 2011, o 20:43
Mario cierpliwośc to naprawdę wskazana przy tej pogodzie!!!wypatruje slońca
,ale z marnym skutkiem 
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
Dzień dobry Agatko!
Oj tak, słoneczko, któż by nie chciał? A tu pochmurno i mróz, aż się nie chce z domu d... wystawiać. U nas dostawa nasion w sklepie szumnie zwanym "Centrum ogrodnicze" dopiero pod koniec stycznia. A ja bym tak już pomacała te torebeczki.
Oj tak, słoneczko, któż by nie chciał? A tu pochmurno i mróz, aż się nie chce z domu d... wystawiać. U nas dostawa nasion w sklepie szumnie zwanym "Centrum ogrodnicze" dopiero pod koniec stycznia. A ja bym tak już pomacała te torebeczki.
- Mufka

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadę na przeszpiegi, może coś już wstawili w ogrodniczym, jak wrócę, dam znać.
Tymczasem miłej kawki 
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
- agata9
- 500p

Witaj Maika,mnie tez by zadowolilo chociaż pomacanie tych magicznych torebeczek
i jakieś pierwsze plany na ich wysiewy
a tu co planowac,jak nie wiem co kupię
..nigdzie jeszcze nie ma tegorocznych nasionek..a wydaje mi sie ,ze w tamtym roku były już o tej porze
.U mnie też zima ,że az sie z domu nie chce wychodzic..ale trzeba,bo córcię rano prowadzę do przedszkola,więc sanie i heja w drogę...noi po 5 minutach jest mi już ciepło
. Mario daj znac koniecznie,bo jak są nasionka to lecę na Warszawke
,albo dasz nam chociaz jakąs nadzieje,ze jak u Ciebie są to i u nas też zaraz sie pokażą
Również milej kawki 
i jakieś pierwsze plany na ich wysiewy "Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
- agata9
- 500p

Maikabardzo chciałabym odwiedzic Twój Ogród ale coś nie mogę,wpiszesz mi link do Twojej strony,bo chętnie jeśli mozna
....bym Cię odwiedziła.Pozdrawiam 
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Witaj Agatko,trafiłam przypadkiem ,ale zostaję poniewaz sama mam działke szczególnie interesują mnie watki "działkowe" pozdrawiam ,a o wiosne sie nie martw...przyjdzie 
- agata9
- 500p

Dzięki za odwiedziny Dorotkoczekamy i czekamy na ta wiosnę.........
i może sie doczekamy 
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
Cześć Agatko, witam z kawką. Ale mi się zrymowało.
Swoją przygodę z forum zaczęłam niedawno i nie mam wąteczku. Czekam na wiosnę i może wtedy założę, bo trzeba mieć co pokazać. Ale ja i tak będę u Ciebie gościć.
Swoją przygodę z forum zaczęłam niedawno i nie mam wąteczku. Czekam na wiosnę i może wtedy założę, bo trzeba mieć co pokazać. Ale ja i tak będę u Ciebie gościć.
- agata9
- 500p

Witaj Elu,no fajnie Ci się zrymowalo
.Dzięki,ze wpadlas na kawkę
.Szkoda,ze jeszcze nie masz swojego wątku
.w sumie jak zalożysz to najpierw możesz opowiedziec o swoich poczynaniach a pózniej na wiosnę uzupelnic swój wątek zdjęciami
.zrobisz jak chcesz ale ja będę wypatrywac Twojego watku żeby wpaśc na kawkę
i pogadac.
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
No kochana, jeżeli obiecujesz, że będziesz mnie odwiedzać to w weekend poszperam w fotkach i otworzę wątek. A co, raz kozie na śmierć.
W forum to normalnie się zakochałam i odkąd je odkryłam, nie wyobrażam sobie dnia (a czasem i nocy
) coby tu nie zajrzeć. Aż mnie mój m o jakieś romanse podejrzewa
. I bardzo cieszę się, że można tu spotkać takie fajne i ciepłe osóbki.
W forum to normalnie się zakochałam i odkąd je odkryłam, nie wyobrażam sobie dnia (a czasem i nocy
- agata9
- 500p

Kochana,czekam z niecierpliwością
na Twój wątek.ja podobnie jak Ty odkąd tu weszłam to zarazilam sie wszystkim co zielone!!!
a takze cieszę sie ze dołaczylam do grona forumowiczów którzy dziela sie swoimi doświadczeniami,miloscią do kwiatów i chca pomóc innym
.Czasami mówie sobie,ze zagladne na chwilke,bo robota w domu czeka..a tu jak widzisz czasami siedzi sie godzinami i nie można oczu oderwac
oczywiscie z WIELKA PRZYJEMNOŚCIĄ!no ale dzisiaj muszę juz zniknąc..miala byc chwilka a byly 3 godzinki! 
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
Agatko, gdzie się podziewasz cały dzionek? Chyba Cię nie zasypało?
Ja rano odwoziłam córkę na autobus do Warszawy i ledwo samochód mi odpalił. Nie cierpię zimy. Trzymaj się cieplutko!
Ja rano odwoziłam córkę na autobus do Warszawy i ledwo samochód mi odpalił. Nie cierpię zimy. Trzymaj się cieplutko!
- agata9
- 500p

Witaj Elu,wczoraj jakos caly dzien mi zleciał,ze nie wiem kiedy,a wieczorkiem szybko padłam
,a mialam zamiar zajrzec w pozukiwaniu Twojego wątku Elu!
ale dzisiaj własnie zaglądnęłam
.Moje autko też ostatnio szwankowalo....ale mam nadzieję,ze mam to już za sobą bo od 3 dni było u mechanika i wczoraj wlasnie m.i.n go odbierałam
,wiec teraz mam nadzieję ,że juz będzie tylko super.Dobrze,ze Twoje odpaliło,bo jak piszesz,ze córkę na autobus musialaś odwieżc.A śnieg to już bym chciala,zeby topniał a nie sypal i sypał..........Słonecznej
..ciepłej
...niedzielki życzę
.
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo