Ogród (z) PESTKI@

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aldonko, cudowna sprawa z tymi mrożonkam :wink: :lol: nie trzeba zapełniać zamrażarki, tylko z drzewka prosto do garnuszka :wink: :lol:
Twoje czosnki są olbrzymie :shock: piękne jak kwitną, ale i jako suszki rewelacja :D
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

U mnie też na którymś owocowym widziałam kwiaty ,ale nie pamiętam ,na którym .Tyle ich jest ,a pamięć już nie ta . :lol: :lol: :lol:
BALKONOWCE -cudne .
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

DziękujęJOLUNIA
CiekaweAGNESSczy w przyszlym roku będa tej samej wielkości.Z tego co slyszałam holenderskie cebulki sa najpiekniejsze w pierwszym roku,a potem coraz to marniejsze...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aldonko mam nadzieję, że będą takie same, bo są naprawdę kosmiczne, chociaż nawet jak będą mniejsze to też będą cudne, bo teraz to giganty :shock: :lol:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Witaj Aldonko.
Liatry faktycznie są urocze. Czy dobrze widzę, na zdjęciu z białą liatrą: w tle widać żywotnika japońskiego?
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p
Od: 1 kwie 2009, o 14:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:D Ślicznie i kolorowo u Ciebie, u mnie też wisienka juz straciła liście - może one tak mają?? Przecież to jeszcze nie jesień... :?
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kATARYNKOmożliwe ,ze tak mają,ale wydaje mi się ,ze tego roku mamy dziwny klimat.Duzo chorób grzybowych zauwazyłam na liściach.U mnie tylko na wiśni pijawiły się plamki ,ale u znajomej ogród zaatakowała jakaś dziwna choroba.Na liściach pojawiły się roznokolorowe plamyi na kwiatach i na drzewkach,poza tym trzy choinki jej uschły,a pzreciez lato nie jest suche... :roll:
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Re: Ogród (z) PESTKI@

Post »

Witaj Pestko!

Przyszłam z wizytą do Twojego ogrodu. Domyślam się. że jest on koło domu/zazdroszczę bo ja mam
działkę/. Masz przepiękne kwiaty doniczkowe takich jeszcze nie widziałam. Fuksje oszałamiające,
powaliły mnie na kolana.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jejku ..nareszcie sie wybrałam do mojego ,,wątkowego,,ogrodu.Od ostatniego postu nie zagladałam tu.Czas by może wstawić nowe fotki ogrodu.Przede wszystkim czas odświerzyć sobie własne fotki.Może pomogą mi zmienić w tym roku wystrój,albo po prostu utwierdzą mnie w przekonaniu,ze TO JEST WŁAŚNIE TO!!!
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Już 15-sty marzec,a wiosny nie widać.Moja magnolia śpi razem z hortensją i innymi cebulowymi pod kołderką.Ciekawa jestem kiedy mi zakwitnie magnilia.To odmiana drzewiasta póżna o kwiatach ogromnych i żółtych,cudnie pachnących.[URL=http://img716.imageshack.us/i/p1020438bb.jpg/]Obrazek[/URL
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

...i jeszcze trochę zimy tej wiosny :shock:
Obrazek
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Witaj Pestko.Widzę,że u Ciebie jeszcze zimowo ale w ciągu kilku dnia na pewno sie zmieni.Wszak ma być już ciepełko,czyli wiosna!!!Zaintrygowała mnie Twoja żółta magnolia,szukałam jej pewien czas temu i kupiła różową wielkokwiatową.Muszę Cię często odwiedzać,żeby nie przegapić kwitnienia u Ciebie.
Spokojnego wieczoru :oops:
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziś u mnie 16 st ,piękne słonko,po śniegu nie ma śladu.Przyciełam róze,odgarnełam roslinki cebulowe spod gałęzi świerkowych.Opryskałam mojego migdałka ,magnolie powojniki i winogrono przed chorobami grzybowymi.Powojniki już puszczają oczka.Magnolia w tamtym roku nie kwitła ,a w tym ma pączki wyglądajace na kwiat.Jak myślicie ;czy żółta magnolia kwitnie co dwa lata?
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Pestko :wit
Wpadłam się przywitać i pozwiedzać Twój ogródek :tan Petunie piękne, już się na nie zasadzam, ale przyjdą dopiero z roślinkami balkonowymi do mojego zaprzyjaźnionego sklepiku ;:108 A jak tam budlejka się sprawuje po zimie, moja jakby jeszcze śpi ;:224 puściła przyrosty zimą, a teraz nic ;:223 poczekam jeszcze :wit
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Pamelko.Cieszę się ,ze zawitałaś do mojego ogródeczka.
Petunii nie posiadam,pewnie miałaś na myśli pelargonie.
Budlejka jeszcze śpi.Przyciełam ją do połowy.Wydaje mi się ,ze ona budzi się w połowie kwietnia,ale teraz po tak długiej zimie wszystko jest jakieś takie senne.Nawet krokusy u mnie dopiero kiełkują,a powinny dawno już kwitnąć.Musze sie wybrać dziś na ogródek i porobic pare fotek wiosennych,chociaż i tak nie ma co na razie ogladać.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”