Mam wreszcie działkę
- ewa2204
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 kwie 2009, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Skleroza
Ale mam sklerozę
, wpakowałam się staremu do wątku tak z rozpędu, chyba mi zaszkodziło świeże powietrze
, a przecież mam swój wątek.
Mój wątek to "coś Wam opowiem" i od teraz już tam będę pisać o swojej dzialce.
Pozdrawiam
Mój wątek to "coś Wam opowiem" i od teraz już tam będę pisać o swojej dzialce.
Pozdrawiam
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Mirku na forum.
Jak każdy z nas zaczynasz przygode z ogrodem. Wiele juz pracy wykonaliscie i masa jeszcze przed Tobą. Widać juz nasadzenia przy ogrodzeniu i nową rabatę.
Sam zobaczysz jaka to feajda i jak cieszy oko , gdy cos własnego rośnie na działce. Ta zielona sieka to albo ogórek albo cukinia. Jak Ci nie przeszkadza to sobie zostaw.
Z ciekawościa bedę śledziła dalsze poczynania i zmiany na działce.
Prosba jak wklejasz fotki -to klikaj w pełny format-wtedy są wieksze i bardziej czytelne.
Życzę spełnienia ogródkowych marzeń i satysfakcji z pracy w ogrodzie i oczywiście jak największych plonów. :P Pozdrawiam serdecznie
Jak każdy z nas zaczynasz przygode z ogrodem. Wiele juz pracy wykonaliscie i masa jeszcze przed Tobą. Widać juz nasadzenia przy ogrodzeniu i nową rabatę.
Sam zobaczysz jaka to feajda i jak cieszy oko , gdy cos własnego rośnie na działce. Ta zielona sieka to albo ogórek albo cukinia. Jak Ci nie przeszkadza to sobie zostaw.
Prosba jak wklejasz fotki -to klikaj w pełny format-wtedy są wieksze i bardziej czytelne.
Życzę spełnienia ogródkowych marzeń i satysfakcji z pracy w ogrodzie i oczywiście jak największych plonów. :P Pozdrawiam serdecznie
dzięki giga45giga45 pisze:Witaj Mirku na forum.
Jak każdy z nas zaczynasz przygode z ogrodem. Wiele już pracy wykonaliscie i masa jeszcze przed Tobą. Widać już nasadzenia przy ogrodzeniu i nową rabatę.
Życzę spełnienia ogródkowych marzeń i satysfakcji z pracy w ogrodzie i oczywiście jak największych plonów. Pozdrawiam serdecznie
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam. Patrzę z podziwem na twoje zmiany na działce. Życzę dalej takiej wytrwałości, to szybciutko się wszystko zmieni.
A to co znalazłeś na śmietniku to są karpy dalii.
A to co znalazłeś na śmietniku to są karpy dalii.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki