Tego parkingu przy ogródku to ci nie zazdroszczę
Ogródek osiedlowy
Milko - dziękuję za wizytę  
  U ciebie będzie z każdym rokiem coraz bardziej ciasno i kolorowo, masz dużo więcej miejsca do nasadzeń. Twój ogródek będzie w innym stylu bo masz trawnik...a jak większe roślinki będą to i oczko wodne się znajdzie, to bardzo fajna sprawa bo mam wodę odstałą do doniczkowych. 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku

- TAJGA 2008
 - 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44

- empuza
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Witaj Milko 

Po raz pierwszy jestem u Ciebie ale bardzo spodobało mi sie Twoje zacięcie. Masz pomysł na zielony kawałek ziemi i to najwazniejsze. Na wiosnę Twój ogród mile zaskoczy i nas i Twoich sąsiadów. Tak trzymaj dziewczyno!
Wpadnę za niedługo.

Po raz pierwszy jestem u Ciebie ale bardzo spodobało mi sie Twoje zacięcie. Masz pomysł na zielony kawałek ziemi i to najwazniejsze. Na wiosnę Twój ogród mile zaskoczy i nas i Twoich sąsiadów. Tak trzymaj dziewczyno!
Wpadnę za niedługo.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012

Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- kryska
 - Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Ja też jestem u Ciebie pierwszy raz. Chyle czoła przed Tobą i wszystkimi, którzy tworzą ogrody nie na swojej ziemi. Pisałam już gdzieś, że Wam wszystkim, którzy tak pięknie upiększacie dobro wspólne, przyznawała bym specjalne odznaczenia. A te kamienie w plecakach 
  Dobrze, że  M cie wspiera. Powiedz, czy ten ogródek jest bezpośrednio pod Twoim oknem?

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska

Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Dziękuję współforumowiczki za odwiedziny  

Dziś za pierwszym podejściem zdałam egzamin na kat. A (wszyscy się w domu śmieją, że ja zaczynam robić jak w alfabecie prawa jazdy zamiast jak wszyscy od kat. B zacząć)
i w nagrodę od męża dostałam to:

zaraz idę sobie coś podlać
już sie nie mogę doczekać kiedy sobie kupię porządny motor (bo ja dotychczas na takim małym motorku jeździłam o małej pojemności zgodnie z obowiązującymi przepisami) to sobie wtedy kamieni na skalniak nawiozę

Dziś za pierwszym podejściem zdałam egzamin na kat. A (wszyscy się w domu śmieją, że ja zaczynam robić jak w alfabecie prawa jazdy zamiast jak wszyscy od kat. B zacząć)
i w nagrodę od męża dostałam to:

zaraz idę sobie coś podlać
już sie nie mogę doczekać kiedy sobie kupię porządny motor (bo ja dotychczas na takim małym motorku jeździłam o małej pojemności zgodnie z obowiązującymi przepisami) to sobie wtedy kamieni na skalniak nawiozę
milka
ogródek osiedlowy

ogródek osiedlowy
- TAJGA 2008
 - 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44

dobrze ze mąż podarował tego węża bo ostatnio nic u nas nie pada
dziś podlewałam
trawa jeszcze nie wykiełkowała ale trzeba byc cierpliwym do tych nasion

dziś podlewałam
trawa jeszcze nie wykiełkowała ale trzeba byc cierpliwym do tych nasion
milka
ogródek osiedlowy

ogródek osiedlowy
huuuura dziś zauważyłam że trawa mi kiełkuje
wode biorę z domu, dokłądnie to wąż od pralki odkręcam i przykrecam wąż ogrodowy.
codziennie nie podlewam tylko podczas suchych dni co drugi dzień, a jak pada deszcz to mnie wyręcza, tak jak wczoraj

wode biorę z domu, dokłądnie to wąż od pralki odkręcam i przykrecam wąż ogrodowy.
codziennie nie podlewam tylko podczas suchych dni co drugi dzień, a jak pada deszcz to mnie wyręcza, tak jak wczoraj
milka
ogródek osiedlowy

ogródek osiedlowy
- agape
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2008, o 21:33

Witaj! Nooo, kawał roboty wykonałaś od czasu jak ostatnio oglądałam! 
Gratuluję egzaminu i pasji wspólnej z mężem! Uśmiałam się z tej opowieści o plecakach z kamieniami! 8) Ja kiedyś opowiadałam, że wiozłam z Ukrainy torby pełne szkiełek z morza. Celnicy mnie sprawdzili...haha. Miło wiedzieć, że takich fajnych wariatów jest więcej !

Gratuluję egzaminu i pasji wspólnej z mężem! Uśmiałam się z tej opowieści o plecakach z kamieniami! 8) Ja kiedyś opowiadałam, że wiozłam z Ukrainy torby pełne szkiełek z morza. Celnicy mnie sprawdzili...haha. Miło wiedzieć, że takich fajnych wariatów jest więcej !

moja świeżo wykiełkowana trawa

w hipermarkecie były byliny wieloletnie za 2,30 zł za sztukę to sobie kupiłam ich pare i cebulki szafirka
milka
ogródek osiedlowy

ogródek osiedlowy
Serdecznie pozdrawiam Barbara

Physostegia virginiana odetka wirginijska
Firletka chalcedońska - Lychnis chalcedonica
Nachyłek okółkowy Coreopsis verticillata
Nachyłek wielkokwiatowy - Coreopsis grandiflora
oraz dużo wrzosów

oraz dużo wrzosów
milka
ogródek osiedlowy

ogródek osiedlowy
Widzę Milko ,że się rozkręcasz w zakupowym szaleństwie - a ja myślałam , że tylko ja tak mam. :P :P :Pmilka100 pisze:Physostegia virginiana odetka wirginijska
oraz dużo wrzosów