zuzia55 miło mi Ciebie gościć.
Moje skromne królestwo - Anitaaa
rewelacja jakie piękności bratki,rojniki,jaskry po prostu brak słów takie ogrody kocham

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Anitko zawitałam do Twojego ogrodu i bardzo mi sie podoba, pomocników masz super
ogród piękny, zadbany i wspaniałe roślinki. Ja pasją ogrodnictwa zaraziłam sie 3 lata temu i sprawia mi ogromna frajdę posiadanie ogrodu Tobie równiez to widac z jaką miłoscią dbasz o roslinki. Pozdrawiam bardzo serdecznie Isia
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anitko masz cudowny,fantastyczny,przepiękny ogród
Dawno takiego nie widziałam.Urządziłas go wspaniale.Bardzo duzo ciekawych roslin i to co ja lubię a nie mogę sobie na to pozwolic to ''plamy ''kwiatów.To daje cały urok ogrodowi.
Pokazujesz piwonię koperkową.Ja szukam tej rosliny od jakiegos czasu ,ale nie mogę dostac.Inna jej nazwa to delikatna.Napisz mi proszę ,czy jest łatwa w utrzymaniu?
Napisz mi jeszcze ,co to za roslinka podobna do wilczomlecza ,ale na długich łodygach?
Życzę Ci ,aby Twój synek szybko wrócił do zdrowia.Dobrze ,ze masz takiego pomocnika
Pokazujesz piwonię koperkową.Ja szukam tej rosliny od jakiegos czasu ,ale nie mogę dostac.Inna jej nazwa to delikatna.Napisz mi proszę ,czy jest łatwa w utrzymaniu?
Napisz mi jeszcze ,co to za roslinka podobna do wilczomlecza ,ale na długich łodygach?
Życzę Ci ,aby Twój synek szybko wrócił do zdrowia.Dobrze ,ze masz takiego pomocnika
- Anitaaa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Isia dziękuję za mile slowa
,ja mam ogród 13 lat, a zaczeło sę od malego i coraz więcej więcej aż nagle choroba synka stop mimo to i tak się nie podam.
anulka dziękuję
,piwonia jest bardzo łatwa w uprawie.Odpisałam w Twoim ogrodzie.
reniazt dziękuję,
Oj w tym roku nie wygrywam walki z glonami ,bo za dużo dałam nawozu pod lilie i woda zielona. 
rogalm1 na pewno dobry rocznk
anulka dziękuję
reniazt dziękuję,
rogalm1 na pewno dobry rocznk