Dziękuję za odwiedziny

. Najgorsze jest to, że ta clematiso choroba osiągnęła bardziej zaawansowane stadium, bo już choruję na następne clemki, muszę tylko poszukać miejsca. Biorę jednak na wstrzymanie, bo chcę zobaczyć jak te się zaaklimatyzują, więc może na przyszłą wiosnę, zobaczymy. Co do azalii to stwierdziłam, że brakuje mi jeszcze żółtej, żeby rozświetlić ten zakątek upatrzyłam sobie Anneke jak trafię to będzie moja
 . Najgorsze jest to, że ta clematiso choroba osiągnęła bardziej zaawansowane stadium, bo już choruję na następne clemki, muszę tylko poszukać miejsca. Biorę jednak na wstrzymanie, bo chcę zobaczyć jak te się zaaklimatyzują, więc może na przyszłą wiosnę, zobaczymy. Co do azalii to stwierdziłam, że brakuje mi jeszcze żółtej, żeby rozświetlić ten zakątek upatrzyłam sobie Anneke jak trafię to będzie moja  .
 . , ostatnio mój M pytał się nawet czy nie chcę sobie zrobić jeszcze jednej rabatki (żeby miał mniej koszenia), ale na razie
, ostatnio mój M pytał się nawet czy nie chcę sobie zrobić jeszcze jednej rabatki (żeby miał mniej koszenia), ale na razie   . Ta największa hosta jest ze mną od początku (przywiozłam kępkę z poprzedniej działki i chociaż to ta najbardziej popularna robi wrażenie.
. Ta największa hosta jest ze mną od początku (przywiozłam kępkę z poprzedniej działki i chociaż to ta najbardziej popularna robi wrażenie. i takie tam z nową dekoracją złota misa na starej maszynie
 i takie tam z nową dekoracją złota misa na starej maszynie 

, może ktoś ma pomysł co to takiego?
, może ktoś ma pomysł co to takiego?

, to szałwia lekarska, fajny heliotrop
, to szałwia lekarska, fajny heliotrop  

, moja to jeszcze malenstwo, ale ma tyle kwiatów, ze az sie polozyla
, moja to jeszcze malenstwo, ale ma tyle kwiatów, ze az sie polozyla 

, krzewuszki są wdzięczne, ja się bardzo cieszę na tę czerwoną (zdjęcia nie oddają jej rzeczywistego koloru), bo mam też ciemno różową, ale to już spore krzaczysko przy czasie ją pokażę, właśnie dzisiaj zrobiłam jej (i nie tylko) zdjęcie, ale najbardziej się ucieszyłam, gdy zobaczyłam moje maleństwo, które dostałam na jesień jako gratis i kwitnie na biało
 , krzewuszki są wdzięczne, ja się bardzo cieszę na tę czerwoną (zdjęcia nie oddają jej rzeczywistego koloru), bo mam też ciemno różową, ale to już spore krzaczysko przy czasie ją pokażę, właśnie dzisiaj zrobiłam jej (i nie tylko) zdjęcie, ale najbardziej się ucieszyłam, gdy zobaczyłam moje maleństwo, które dostałam na jesień jako gratis i kwitnie na biało   

. Wszystko takie uporządkowane, super dobrane, zazdroszczę. I wygląda tak jakby wam brak deszczu nie dokuczał. Całuję Cię mocno i podziwiam
 . Wszystko takie uporządkowane, super dobrane, zazdroszczę. I wygląda tak jakby wam brak deszczu nie dokuczał. Całuję Cię mocno i podziwiam  .
 .