Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Ulu. Cieszą mnie takie opinie forumowiczów chociaż w pewnym sensie na forum jest bardzo duża życzliwość i raczej nie spotyka się krytyki. Każdy zachwyca się działeczkami, ogrodami i roślinami. W sumie jest to piękne zjawisko. Sam uważam jednak, że wiele jest jeszcze do zmienienia, poprawienia. Działeczkę można modernizować bez końca. Najważniejsze, że takie prace sprawiają mi wciąż niezmienną satysfakcję.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Dorotko dziękuję.korzo_m pisze:U Ciebie Jarku jest dużo do oglądania i podglądnięcia.

Mam nadzieję, że wkrótce będzie więcej "rzeczy" do podziwiania na mojej działeczce.
Pozdrawiam - Jarek
Muszę przyznać,że Twoja działka zrobiła na mnie duże wrażenie,jest tak inna od innych ogródków działkowych możesz być pewien że często tu będę wpadała ;:2
Al 56 - Ogród Alicji
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Witaj Al 56 na mojej działeczce. Cieszę się, że kolejny forumowicz zajrzał i skomentował efekty mojej pracy. Widziałem również Twój ogródek. Bardzo mi się podoba, a te ptaszki po prostu cudowne.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Wiosna coraz bliżej. Wiosenne krokusy, przebiśniegi i ranniki zakwitły na działeczce. zZ ziemi wychodzą też masowo tulipany i żonkile. Nawet wisienki puszczają listki. Korzystając z dobrej pogody zacząłem prace na działce. Na razie modernizuję altankę, która wzbogaciła się o rynienki i teraz stanowi już komplet. Zresztą zobaczcie sami na efekt.

I kilka fotek wiosennych kwiatków oraz mój malutki "kwiatuszek", który za dwa dni kończy roczek.

Pozdrawiam - Jarek

I kilka fotek wiosennych kwiatków oraz mój malutki "kwiatuszek", który za dwa dni kończy roczek.

Pozdrawiam - Jarek
Widzę,że wiosna już do Ciebie zawitała i chyba zostanie.Altanka świetna,dobry pomysł z tymi rynnami,muszę chyba też założyć,bo tak się leje i wokół robi się błoto.
Masz fajnego pomocnika
Masz fajnego pomocnika

Al 56 - Ogród Alicji
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
W imieniu Igorka bardzo dziękuję za serdeczne życzenia dla cioci Ani. Małą imprezkę szykujemy wieczorem po Mszy. św, która będzie w intencji malucha. Już jestem ciekawy jak to wszystko będzie się podobało dla Igorka.
pozdrawiam - Jarek, Aneta i mały Igorek
pozdrawiam - Jarek, Aneta i mały Igorek
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
No i po imprezce. Igorek dzielnie przetrwał Mszę św. Nie płakał, słuchał księdza i przyglądał się wokoło. Po kościele z radością dmuchał na świeczkę na torcie. Z pomocą babci świeczka została zdmuchnięta. I tak to mój ukochany synek rozpoczął drugi roczek. Poniżej kilka fotek Igorka przygotowującego się do wyjścia na uroczystą Mszę oraz przy torcie. Muszę też wspomnieć, że torcik był bardzo smaczny. Wirtualnie wszystkich serdecznie na niego zapraszam.

Pozdrawiam - Jarek

Pozdrawiam - Jarek
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...