Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
Ja też się uśmiałam , ależ piękne Bałwanice Wszystkie 4   Anulka dziękuję bardzo
 Anulka dziękuję bardzo   

Ewuś Ave to załatwione Gucia biorę z sobą oczywiście ciacho też będzie
 oczywiście ciacho też będzie   Ty Ewuś mogłabyś pierogów nalepić
 Ty Ewuś mogłabyś pierogów nalepić   

Lucynko znalazłam w końcu Twój wątek bardzo fajny , pokrzywki tez bardzo lubię i co roku sadzę ,ale zawsze jesienią wyrzucałam .Teraz też spróbuję rozmnożyć .
Dziękuję za wszystkie odwiedziny
Hanuś mnie to tylko zostaje pozazdrościć takich 

Anulka dziękuję bardzo
 Anulka dziękuję bardzo   
 Ewuś Ave to załatwione Gucia biorę z sobą
 oczywiście ciacho też będzie
 oczywiście ciacho też będzie   Ty Ewuś mogłabyś pierogów nalepić
 Ty Ewuś mogłabyś pierogów nalepić   
 Lucynko znalazłam w końcu Twój wątek bardzo fajny , pokrzywki tez bardzo lubię i co roku sadzę ,ale zawsze jesienią wyrzucałam .Teraz też spróbuję rozmnożyć .
Dziękuję za wszystkie odwiedziny

Hanuś mnie to tylko zostaje pozazdrościć takich

Jadziu, u Ciebie zawsze coś dobrego spotkać można w cudnym ogrodzie, więc ja wpadam na ukojenie nerwów nalewką jakąś domowej roboty.Ciastem też nie pogardzę, bo glukoza również na nerwy dobra.  PIT obliczałam i wyszło mi, że ponad 5 tys. podatku dopłacić muszę, co mnie tak straszliwie zdenerwowało.   , że do Ciebie na kielicha pędzę! Program do liczenia PIT-ów z "Gazety Prawnej" ale chyba wadliwy jakiś, bo twierdzi również, że moja data urodzenia nie zgadza się z moim peselem. Już różnie tą datę wpisywałam, wprost i wspak ale program nijak jej strawić nie chce. W domu dorwałam resztki Ciociosanu, ale gdzie mu tam do domowych nalewek na uczciwym spirytusie.
 , że do Ciebie na kielicha pędzę! Program do liczenia PIT-ów z "Gazety Prawnej" ale chyba wadliwy jakiś, bo twierdzi również, że moja data urodzenia nie zgadza się z moim peselem. Już różnie tą datę wpisywałam, wprost i wspak ale program nijak jej strawić nie chce. W domu dorwałam resztki Ciociosanu, ale gdzie mu tam do domowych nalewek na uczciwym spirytusie. 

, że do Ciebie na kielicha pędzę! Program do liczenia PIT-ów z "Gazety Prawnej" ale chyba wadliwy jakiś, bo twierdzi również, że moja data urodzenia nie zgadza się z moim peselem. Już różnie tą datę wpisywałam, wprost i wspak ale program nijak jej strawić nie chce. W domu dorwałam resztki Ciociosanu, ale gdzie mu tam do domowych nalewek na uczciwym spirytusie.
- TAJGA 2008
- 1000p 
- Od: 5 sie 2008, o 09:44

Jadziu cieszę się, że Gutka zabierzesz na sabat. Na nóżke uważaj. Pozdrawiam
 Jadziu cieszę się, że Gutka zabierzesz na sabat. Na nóżke uważaj. Pozdrawiam

Nie wiem już, co myśleć...
 Nie wiem już, co myśleć...