A rację z moim pesymizmem miałem ? kolejne krokusy rozkwitły w tygodniu, gdy świeciło piękne słońce i kolejne krokusy obfociła moja małżonka. A w weekend leje. W związku z czym pooglądam je sobie na fotkach.
Pozdrawiam!
LOKI

.Już powoli przestaje się denerwować tą pogodą ,ale podświadomość mówi co innego
 .Już powoli przestaje się denerwować tą pogodą ,ale podświadomość mówi co innego   .Zauważyłam ,że Rh ma zważone liście
 .Zauważyłam ,że Rh ma zważone liście   dobrze ,ze trochę osłoniłam moja hortensję agro, ona miała już listki gdzie nie gdzie i paki otwarte
 dobrze ,ze trochę osłoniłam moja hortensję agro, ona miała już listki gdzie nie gdzie i paki otwarte

.......a po świętach......do pracy....
 .......a po świętach......do pracy....  

ale potem to my odwalimy kawał roboty w naszych ogródkach.
 ale potem to my odwalimy kawał roboty w naszych ogródkach.  

a, co tam słychać w Kogrobuszu
 a, co tam słychać w Kogrobuszu  

Śnieg nie bardzo topnieje, odrobina wody na chodnikach. Pewnie z domieszką soli, bo coś tam sypnęli, jak wiało . Tylko po co
 Śnieg nie bardzo topnieje, odrobina wody na chodnikach. Pewnie z domieszką soli, bo coś tam sypnęli, jak wiało . Tylko po co   

Bez śnieguewa w pisze:No dowaliło nam ... bez sniegu ogrody, cienko to widzę
 ? U mnie właściwie to jeszcze nie stopniał od grudnia. Raz tylko było prawie zielono (początek marca), ale i tak gdzieniegdzie śnieg polegiwał. A poza tym ciągle biało
 ? U mnie właściwie to jeszcze nie stopniał od grudnia. Raz tylko było prawie zielono (początek marca), ale i tak gdzieniegdzie śnieg polegiwał. A poza tym ciągle biało  .
 .
 przecież rośliny nie mają czym oddychać
 przecież rośliny nie mają czym oddychać