Witam wszystkich odwiedzajacych moją oaze . Niestety dziś mialam trochę zwariowany dzien jutro równiez . Dopiero co mogłam odpalić kompa a tu tylu miłych gości

.
KRUSIUNIU Ty o mnie nie zapominasz .

Musiałam zaraz obejrzeć co to za pięknosci prymulkowe chcesz kupic . Jestem ciekawa co wyrośnie z moich wysianych w ubiegłym roku . Te spotkania dodają Ci wigoru i optymizmu
ANUŚ Tak to czasem może być

. Ja staram sie uważac jak chodzę ,ale im wiecej sie uwaza tym gorzej .
BASIU najszybciej to chyba na giełdzie kwiatowej w Tychach ,ale chyba szybciej niż na poczatku maja koniec kwietnia tam nie pojedziemy z bratem . Jak ona tak pięknie pachnie to musi być u mnie . Wiesz nie wiem czy ona w Tychach nie będzie tansza niż w Chorzowie .
GRAZYNKO oj co ja bym wszystko nie chciała mieć . Już mam zapisane pare iglaczków teraz tę azalię a do tego jeszcze fura pieniędzy

i byłoby SUPER . Coś zaskurniaków już zachomikowałam a gdzie jeszcze leluje

a do tego nawóz trzeba jeszcze kupić
GABI wszyscy mnie teraz z tym Pontiakiem dobili wiec musowo musi być może 2 tylko najpierw muszę o nich poczytac .
BASIU no widzisz to już teraz wiesz co chcesz mieć . Tutaj gdzie nie wejdziesz wszedzie kuszą . Muszą dopiero zakwitnąć . Te na zdjęciu kupiłam na targu sadzonki i popikowałam na razie byle gdzie gdyż wiedziałam ,że będa przeróbki . W tym roku dopiero wszystko muszę uporządkowac . Czyli zapowiada się następny pracowity sezon. Wiecznie robię syzyfowe prace zresztą jak każdy ogrodnik
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO WIECZORU I KOLOROWYCH SNÓW .