Skromny ogród Joli cz.4
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu pięknie kolorowo u Ciebie i widzę ze różyczki też jeszcze pięknie kwitną .
Jolu ukorzeniłam Ci datury białą pełną ,żółtą a różową to mam dużą na zbyciu m mam nadzieję że przetrwają zimę to w maju jak będę jechała do Wrocławia to jakoś się umówimy ,chyba że tylko te małe ukorzenione Ci wyślę .
Genia
Jolu ukorzeniłam Ci datury białą pełną ,żółtą a różową to mam dużą na zbyciu m mam nadzieję że przetrwają zimę to w maju jak będę jechała do Wrocławia to jakoś się umówimy ,chyba że tylko te małe ukorzenione Ci wyślę .
Genia
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Olu, Tarusiu Agnieszko dziękuje Wam Kochane dziewczyny
Izuniu mnie też przeszkadzają te dodatkowe kilogramy, czasami nie mogę się patrzeć na swoje odbicie w lustrze
i właśnie uprawiam sport aby jakoś się pozbyć tego balastu
Dzisiaj jest bardzo pochmurno i z tego co wiem to ma padać przez dwa dni
może i dobrze trochę nadrobię swoje zaległości a póki co trochę Słoneczka w ten pochmurny dzień ;:2

Izuniu mnie też przeszkadzają te dodatkowe kilogramy, czasami nie mogę się patrzeć na swoje odbicie w lustrze
Dzisiaj jest bardzo pochmurno i z tego co wiem to ma padać przez dwa dni

Jolu ja czekam na sobotę z utęsknieniem, bo w tygodniu nie mam szans NIC zrobić w ogródku więc plany mam bardzo ambitne, a tu taka wiadomośćjollla500 pisze:Dzisiaj jest bardzo pochmurno i z tego co wiem to ma padać przez dwa dnimoże i dobrze trochę nadrobię swoje zaległości a póki co trochę Słoneczka w ten pochmurny dzień ;:2
Dzięki Kochana za słoneczka
Witaj Joluś
Twoje słoneczniki są wręcz bajeczne
, wiesz w niedzielę u Igi widziałam ciemno/brązowe prawie czarne , niesamowite , trzeba się zainteresować czy w sprzedazy bywają nasionka . Żółty słonecznik niesie słoneczko i co za tym idzie ciepełko na duszy .
Jolunia ja też mam o x kilo za dużo i to nie z powodu palenia ale tarczycy i niestety sport ani próby z odchudzaniem nic tu nie dadzą , są tygodnie kiedy ciągnę tylko na waflach ryżowych i napojach a kilogramy przybywają
.
Miłego dzionka
Twoje słoneczniki są wręcz bajeczne
Jolunia ja też mam o x kilo za dużo i to nie z powodu palenia ale tarczycy i niestety sport ani próby z odchudzaniem nic tu nie dadzą , są tygodnie kiedy ciągnę tylko na waflach ryżowych i napojach a kilogramy przybywają
Miłego dzionka