Prawdę napisałaś, dziękuję serdecznie
 Niestety z braku czasu i siły nie dotarłam na czas do Ciebie, wybacz.
 Niestety z braku czasu i siły nie dotarłam na czas do Ciebie, wybacz.  
 A teraz wyjść od Ciebie nie potrafię, choć M już mnie na kolację woła.Ogród pięknieje w oczach, jest cudowny a magnolia i migdałek miodzio.Cebulowe w przeróżnych kolorach i długo by jeszcze wymieniać.

Niestety, to ciężka praca choć bardzo przyjemna i potem zdrowiem to przypłacamy.Ja już ze 20 lat woreczka nie mam i śledziony, da się żyć.Kręgosłupy to nam wszystkim wysiadają, dobrze że chociaż nogi usprawniłam i mogę chodzić swobodnie.
Jeśli zażywasz coś krwiotwórczego to pamiętaj żeby zjeść też coś kwaśnego i nie bierz wtedy nic na zgagę, przynajmniej nie razem.
Nie wolno odkwaszać żołądka, bo żelazo się nie wchłonie tylko przeleci nie lecząc.M przed operacją miał przez to dużą anemię.

Beatko, musisz zadbać o siebie i nie bagatelizuj, żeby gorzej nie było.Trzymam kciuki za poprawę zdrowia.

Teraz na dniach trzeba się wziąć ostro za chwasty bo masakra
 Teraz na dniach trzeba się wziąć ostro za chwasty bo masakra   

a jaka zmiana - to zawsze zadziwiające, jeszcze na początku miesiąca odrobina zieleni, a teraz istny zalew kolorów
 a jaka zmiana - to zawsze zadziwiające, jeszcze na początku miesiąca odrobina zieleni, a teraz istny zalew kolorów 

I jak na razie skuteczny co by w złą godzinę tego nie wypowiedzieć
 I jak na razie skuteczny co by w złą godzinę tego nie wypowiedzieć   W tym roku jest wiosna z prawdziwego zdarzenia i oby tak zostało w porównaniu do zeszłego.Mam nadzieję,że już do zimnej Zośki nic się nie wydarzy .Już jest super w ogrodach i oby tak dalej,tylko tych susz się obawiam .
 W tym roku jest wiosna z prawdziwego zdarzenia i oby tak zostało w porównaniu do zeszłego.Mam nadzieję,że już do zimnej Zośki nic się nie wydarzy .Już jest super w ogrodach i oby tak dalej,tylko tych susz się obawiam . 

a poza tym wspaniała wiosna u Ciebie.
  a poza tym wspaniała wiosna u Ciebie.