"Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki
- ra_barbara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: "Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Poczytałam, ale nadal nie bardzo rozumiem co z tą piłą...dla większej satysfakcji rżniecia Banderasowi potrzebna czy Ty chcesz rżnąć na boku?
ale jak już znajdziesz, to napisz co i jak, bo i mnie takie narzedzie jest pilnie potrzebne, a mój chłop uparcie twierdzi, ze od rżnięcia to jest on a mi nie wolno bo sobie coś utnę...a niby co bym miała? 
- Ruda2011

- Od: 19 mar 2011, o 10:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu pooglądaj sobie w markecie budowlanym (np w Twojej Mrówce) tarcze do pilarek. No i zapytaj fachowca. Tarcze sprzedawane są z dwoma (przeważnie) kółkami do ścieśniania dziury
. Głupio brzmi ale tak jest, naprawdę. Pilarka jest sprzętem w dechę, ale tnie prosto i swoją wagę ma. I blatu potrzebuje
. Wyrzynarką tnę w powietrzu, na blacie .......
(chciałam napisać, że pod blatem
ale nie, taka dobra to ona nie jest ). Dla mnie wyrzynarka jest "numero uno", wkrętarka - numero duo
. Wiertarka - czasami, piła spalinowa ( odpalić nawet nie mam siły). Ale dwa dni temu kupiłam szlifierkę oscylacyjną - też super urządzenie
No, tośmy sobie pogadały, tak po damsku
(chciałam napisać, że pod blatem
No, tośmy sobie pogadały, tak po damsku
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Lakier do paznokci nie potrzebny będzie

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- survivor26

Ależ bedzie! Jak już Basia kupi sobie te wszystkie cuda, to musi nabyć Dremmela...to jest dopiero fajna zabawka, paznokcie nawet mozna sobie na wysoki połysk wypolerować i wyciąć w ozdobny rancikElleBelle pisze:Lakier do paznokci nie potrzebny będzie![]()
![]()
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Ja dzisiaj jadę do lasu sprawdzić czy mnie tam nie ma oprócz grzybków 
Pozdrawiam, Ela
- ra_barbara

- Kontakt:
No tak trochę ....śta sobie pokpiły ze mnie
paznokcie hoduję tylko gdy mam jakąś imprezę poważną w najbliższym czasie a teraz komunia wnuka dopiero .....ręce mam mocno zaniedbane bo w rękawicach jakoś nie umiem
Narzędzia zamówiłam Banderas nic jeszcze nie wie
i obawy mam bo mimozami jesień..... a on depresyjny i delikatny jako ta mimoza, może się załamać
Ponieważ dziś Dzień Edukacji to moje najmłodsze(3) wnuczę pokażę jakie zaczytane

Kuba też się edukuje w wiązaniu sznurowadeł

Mati uczy się konnej jazdy

Narzędzia zamówiłam Banderas nic jeszcze nie wie
Ponieważ dziś Dzień Edukacji to moje najmłodsze(3) wnuczę pokażę jakie zaczytane

Kuba też się edukuje w wiązaniu sznurowadeł

Mati uczy się konnej jazdy

Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Basiu Twoje wnuczęta głodne wiedzy, że ho ho, a Banderasem się nie przejmuj, powiedz, że to już prezent gwiazdkowy i na więcej niech nie liczy 
- ra_barbara

- Kontakt:
Bogusiu Ja dla siebie kupuję ....on nie cierpi majsterkowania i nie ośmieliła bym mu prezent narzędziowy zrobić.... poza tym zacofany jest z deka a nawet ....wycofany 
- survivor26

Bogusiu, ale prezent dla Ciebie od Niego - niech chłopina się ucieszy, ze ma kłopot z wyborem z głowyra_barbara pisze:Bogusiu Ja dla siebie kupuję ....on nie cierpi majsterkowania i nie ośmieliła bym mu prezent narzędziowy zrobić.... poza tym zacofany jest z deka a nawet ....wycofany
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Wiecie...ja jakaś chyba za bardzo kobieca jestem...o ile wszelkie narzędzia mechaniczno-elektryczne to sprawa męska...
No jakoś mam w tym miejscu dziurę w intelekcie
Czasem myślę, że to dobrze, bo już musiałabym zupełnie wszystko robić, ale czasem, jak tam przypominam bez przerwy, czyli raz na pół roku...
No jakoś mam w tym miejscu dziurę w intelekcie
Czasem myślę, że to dobrze, bo już musiałabym zupełnie wszystko robić, ale czasem, jak tam przypominam bez przerwy, czyli raz na pół roku...
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
Pati mój mi w sklepie pokazał, co to mu jest nie zbędne do życia ......szlifierkę taśmową.....oj wzdychał do niej, oj przewracał oczkami, ale ja nie ugięta i nie kupię.....................a może muszę, bo nadal drzwi mam w przed pokoju nie zrobione, bo mężuś twierdzi, że bez tego sprzętu nie da się....... muszę i ja coś sobie upatrzyć i do jakiegoś robokopa oczkami przewracać, może mi mężuś kupi
....no mój już dostał w tym miesiącu drogi sprzęt do obcinania drzewek, no to teraz na mnie kolej co nie??
....no mój już dostał w tym miesiącu drogi sprzęt do obcinania drzewek, no to teraz na mnie kolej co nie??
- survivor26

Da się, tylko wolniej, takim skrobakiem, co ja mam....jakieś 5 do 10 razy tańszy od szlifierkiBogumilka pisze:Pati mój mi w sklepie pokazał, co to mu jest nie zbędne do życia ......szlifierkę taśmową.....oj wzdychał do niej, oj przewracał oczkami, ale ja nie ugięta i nie kupię.....................a może muszę, bo nadal drzwi mam w przed pokoju nie zrobione, bo mężuś twierdzi, że bez tego sprzętu nie da się.
Ewo, no ja dlatego się nauczyłam te cuda obsługiwać, bo u nas naprawy mocy urzedowej nabierają mniej więcej po roku....zostało nam jakieś 40 lat zycia, nie zdążymy przy tym tempie wyremontować domu
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to sobie poczytałam
dwa razy się wracałam ....czy to aby babski watek....a jednak
ja nie mam takich zdolności i ciągot....a może mam ? w każdym razie-nie próbowałam
ja nie mam takich zdolności i ciągot....a może mam ? w każdym razie-nie próbowałam