Bogusiu - myślę, że dobrze Ci się spało po przesłuchaniu tej romantycznej muzyczki.
Rogalm - fakt, że zadedykowałam ją Hani, ale po części dlatego, że nie przypuszczałam nawet ile osób tu zajrzy.
Nigdy też nie myślałam, że będzie taki odzew.
KDanuta - nie tylko Ty jesteś nimi zauroczona.
Mną zawładnęły całkowicie. Dlatego zaczęłam je zbierać od zeszłego roku i będzie ich mnóstwo w moim ogródku. Cała aleja liliowcowa i łączka powstają właśnie teraz.
Gabi - oczywiście Gabiś , czekam z piękną muzyczką i herbatką w kubeczku zaparzoną specjalnie dla Ciebie.
Zasiądż na krzesełku, powdychaj zapachu datur kwitnących na balkoniku i.....posłuchaj.
Ellaa - ano nie da się ukryć, że lubię ten nastrój, szczególnie wieczorami.
Ja nie cztałam Tolkiena, ale Verne robił na mnie duże wrażenie w dzieciństwie.
Teraz to czytam tylko neta

i buszuję po nim bardzo często.
Co do powiadomień, to mnie też się to często zdarza, ale jak nie mam powiadomień to sama zaglądam przez spis linków.
Lepsza do przechowywania byłaby nieogrzewana, ale możesz też wstawić je do garażu na okna, jeśli stoi przy budynku, albo na nieogrzewanej klatce schodowej. Stężenie możesz zrobić "lżejsze", ale nie podlewa się ich systematycznie, tylko wtedy jak ziemia prawie już przysycha. Zależy od tego jak gęsta jest gnojówka. Chodzi o to, żeby stale utrzymywać warzywa w prawie uśpionej wegetacji.
Nie oddałam głosu na hostę, bo nie wiem nawet, że taki konkurs jest. Zaraz go poszukam - domyślam się że w dziale o hostach.
Wspaniale, że udało Ci się ją dostać, bo jest przepiękna i długo kwitnie. Dorasta do 80 cm i ma kwiaty o średnicy 15 cm. Zobaczymy, czy moja i twoja będą takie same.
Eleko - bardzo się cieszę, że zostajesz z nami. Dzięki też za wizytę. Zapraszam na balkonik, kiedy na polu będzie już zimno i buro.
Na grzybki możesz przyjechać i z przyjemnością możemy razem pohasać po lesie , ale chyba dopiero w przyszłym roku. Bo teraz nie wygląda na to, żeby zaczęły znów rosnąć.
Tojeścią cieszę się jak mało kto, bo już od bardzo dawna na nią polowałam i nigdy nawet mi się nie śniło, że dostanę od Naleweczki taki okaz.
A wiosną to chyba faktycznie będzie zdjęć dwa razy więcej, bo przecież doszedł jeszcze balkonik.
Cynamonku - co do balkonu to już masz odpowiedż na pw. Masz nieograniczone możliwości, żeby go powiększyć i zabudować. Wcale nie będą to tak straszne koszty.
Zapasy na zimę już rosną i jutro jadę jeszcze dokupić, żeby starczyło na jak najdłużej.
Wisienko - wszyscy tak mają. I nie ma się co dziwić - wszyscy kochamy długi dzień i jak najwięcej światła pod postacią słoneczka.
Znam obie wersje "Romea i Julii" - też bardzo je lubię. Długie wieczory to okazja do przeżyć duchowych i odpoczynku fizycznego.
Hanuś - dzięki za tego saksa - rewelka

Coś całkiem innego.
To moje klimaty a ten instrument bardzo lubię.
Poszukam coś przyjemnego.
O.....może to :
Zapraszam wszystkich do posłuchania tego......
http://pl.youtube.com/watch?v=D7nrMfWfMp4
I oczywiście na balkoniku.