Nie mam jeszcze takich. A chciałabym-zobaczy się wiosną, czy nie przybędzie jakiś nowy
 Nie mam jeszcze takich. A chciałabym-zobaczy się wiosną, czy nie przybędzie jakiś nowy  Oczywiście po zamówieniu różanym, bo nie wszystkie upragnione zdołam zakupić teraz.
 Oczywiście po zamówieniu różanym, bo nie wszystkie upragnione zdołam zakupić teraz.
 Nie mam jeszcze takich. A chciałabym-zobaczy się wiosną, czy nie przybędzie jakiś nowy
 Nie mam jeszcze takich. A chciałabym-zobaczy się wiosną, czy nie przybędzie jakiś nowy  Oczywiście po zamówieniu różanym, bo nie wszystkie upragnione zdołam zakupić teraz.
 Oczywiście po zamówieniu różanym, bo nie wszystkie upragnione zdołam zakupić teraz.

a oto zawartość:
  a oto zawartość: Blue Mouse Ears
 Blue Mouse Ears Dance with Me
 Dance with Me Orange Marmolade
 Orange Marmolade brunerka Mr. Morse
 brunerka Mr. Morse Pretty Perinne
 Pretty Perinne Midas Touch
  Midas Touch Muscat
 Muscat To może oznaczać, że nie potrzebujesz już więcej żurawek
 To może oznaczać, że nie potrzebujesz już więcej żurawek 

. I zaprzeczam że w róże poszłam
 . I zaprzeczam że w róże poszłam   ot 1 kupiłam wielkie mi halo!
 ot 1 kupiłam wielkie mi halo! .
 .
 Zupełnie inaczej wygląda. Ba! Nawet porównania nie ma
 Zupełnie inaczej wygląda. Ba! Nawet porównania nie ma  Przeżyję to
 Przeżyję to  Kupiłam piękną roślinę nn, która ładnie wygląda.
 Kupiłam piękną roślinę nn, która ładnie wygląda.

koniecznie ................... jedna róża  ale jest
  koniecznie ................... jedna róża  ale jest  

).
 ).

,
  ,  

kochana nasionek nie pozbierałam
  kochana nasionek nie pozbierałam  
   z jeżówek , jak kwiatek staje się mniej atrakcyjny to go po prostu wycinała , żeby wypuszczał nastepne pączki , a nie tracił czas na zawiązywanie nasion. a tak w ogóle to wątpię , czy jeżówki siane powtórzą cechy odmianowe - z siewu one pewnie powrócą do rośliny matecznej czyli normalnej różowej  lub białej .
  z jeżówek , jak kwiatek staje się mniej atrakcyjny to go po prostu wycinała , żeby wypuszczał nastepne pączki , a nie tracił czas na zawiązywanie nasion. a tak w ogóle to wątpię , czy jeżówki siane powtórzą cechy odmianowe - z siewu one pewnie powrócą do rośliny matecznej czyli normalnej różowej  lub białej . 

Inniswood
  Inniswood Staiend Glass
 Staiend Glass June
 June
 Też mam nadzieję na jej poszerzenie
 Też mam nadzieję na jej poszerzenie  Twoje hosty wcale nie wyglądają jesiennie. U mnie w zasadzie ślimaków nie ma, ale dziurek w liściach sporo.
 Twoje hosty wcale nie wyglądają jesiennie. U mnie w zasadzie ślimaków nie ma, ale dziurek w liściach sporo.
 June piękna ta jeżówka też.
 June piękna ta jeżówka też.
 Nie przypala się na słońcu?
 Nie przypala się na słońcu?