Mój ci on część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ci on część 3

Post »

Brawo Morsy,to ewenement i ekstremalny sport podziwiam i jestem pełen uznania ;:138 ;:138 ;:138
W Twoim ogrodzie multum bardzo ciekawych roślin i kwitnących tysiącami wspaniałych kolorów-gratuluję.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu ;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
kuneg
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sty 2021, o 08:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mireczko kochana!

Wracam z wpisem, bo jestem pod ogromnym wrażeniem. Słowa nie oddadzą tego, co miałam okazję podziwiać w Twoim ogrodzie :)

Murki ceglane tak swojsko się starzeją, obrośnięte skalnymi roślinami. Już myślę, skąd ja wezmę cegłę rozbiórkową w okolicy? :lol:
Rojniki, jak się wyroiły między kamieniami, to mnie znów zazdrość wzięła, bo u mnie na wsi nie ma kamieni i takiej instalacji sobie nie odgapię ;:306 ...ale ja coś wymyślę specjalnie dla rojników :D
Twoje róże pnące - te nad bramką, na płocie oraz ta obrastająca skrzynkę elektryczną są bajeczne! Miłorząb, to kolejne moje marzenie.
Odgapię natomiast regularne kupowanie cebul kwiatów wiosennych :)

Przeliczenie zakupu nowego cedzaka na 2 petunie, rozbawiło mnie zupełnie. Gratuluję dystansu :)

Pooglądałam Twój ogród od samego początku. Podziwiam i zazdroszczę. To taka pozytywna, mobilizująca zazdrość. :) To ogromna przyjemność móc prześledzić rozwój ogrodu w ciągu 15 lat! Jest piękny ;:167 Widać, że kochasz to :D
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mireczko bałwankowe ludziki słodkie. :)
Uwielbiam fioletowe krokusy, już ładna rzeczka się tworzy. ;:215
Ulubioną Amanogawę popodziwiałam.
Morsowanie podziwiam i zazdroszczę. ;:oj Ważne, że sprawia Wam radość. W moim mieście jest klub, ale się nie odważyłam. Na wsi już zrobiłam się ciepłolubna. :D
Pytałaś o starca Angel Wings, zdobił rabatę tylko jeden sezon, zimy nie przeżył.
Spokojnego oczekiwania wiosny. ;:168
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”