AgaNet pisze:Kompa odpalam tylko po to żeby pocztę sprawdzić i tyle
Pamiętaj, że po drugiej stronie tego "kompa" są fani Twojego ogródka, więc czasami musisz tego lenia jakoś pokonać

A czy już zapach heliotropów zagościł?
AgaNet pisze:Kompa odpalam tylko po to żeby pocztę sprawdzić i tyle
Kardynał rośnie i pięknie kwitniegosia22 pisze:Aga, rabatki masz śliczne, ogródek zadbany , brawo ! Widze ze masz rouge cardinal , dobrze u ciebie rośnie ? Mój ma bardzo małe kwiatki, może dlatego ze zasadziłam go późną wiosną ?
Dziękuje WIesiu - heliotropy juz prawie, praaawie kwitnąabeille pisze:Aga, no widzisz że nie tylko płoty, ale płoty już bardzo fajnie obrośnięte. A jak się jeszcze zagęści to już i płotów nie dostrzeżesz
Dopinguję z Toba razem heliotropka i inne. Na żuraweczki widać masz bardzo dobry klimat bo Ci się pieknie rozrosły.
Buziaczki
Marta, a ja właśnie wczoraj kupiłam nożyce do trawy i przycinania obrzeży ! Bo zaokrąglony szpadel szpadlem, ale teraz z nożycami będzie to dużo prostsze zadanie utrzymać trawiaste brzegi trawnika w ryzachMarta_S pisze:Uwielbiam patrzeć na te Twoje "falki" - obrzeżaa rabatki takie czyste, wymuskane...
jeszcze troszkę i płoty będą zakryte
Trzmielina może faktycznie byłaby niezła ????? Jaką trzemilę masz u siebie ??? Taka która dorasta do 2 czy 2,5 metra byłaby u mnie super !!!!beatab pisze:Też popieram trzmielinę ze względu na liście zimą- a rośnie bardzo szybko - ja mam taką 2,5m na podpórce od pnącej róży co zmarzłaSure pisze:A, to teraz już rozumiem ideę. A myślałaś o jakiejś trzmielinie pnącej?Choć chyba wolniej rośnie od wiciokrzewu, zresztą w donicy wszystko wolniej rośnie.
Czyżby na sąsiednią wyspę? Moja siostrzyczka kiedyś tak zrobiła.AgaNet pisze:Nasi najlepsi przyjaciele przenoszą się do innego kraju... trzymamy z moim M za nich kciuki, ale tak prywatnie to ... szkoda że będą teraz tak daleko![]()
no właśnie....aage pisze:Australiato tak daleko ale