Leśny ogród Moni68 cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Monika

też lubię tego szampanka co pokazałaś u Jadzi, ale najbardziej uwielbiam piperka
Obrazek

polecam....
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Dziewczyny nie zaczynajcie dnia od szampana :shock: :shock: :shock: Zostawcie go na wieczóer :lol: :lol: :lol:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kochane, witam Was serdecznie :D :D

Co tu dużo mówić...o wiośnie na razie mogę zapomnieć- za oknem obrzydliwie, pada drobny śnieg z deszczem, na termometrze +2 i nadal wieje :evil: :evil: Całe szczęście, że tu możemy porozmwaiać i choć na chwilę zapomnieć o tym, co za oknem...

Ewuniu, ciepło Cię pozdrawiam :D Łudzę się, że to już ostatnie tak brzydkie dni...

Halinko, mam nadzieję, że nie siedziałaś za długo i zdążyłaś odpocząć :)

Iduś, już dawno wstałam i zdążyłam trochę popracować :lol: :lol: Miłego dnia :)

Cynthio, bardzo mi przykro słyszeć o chorobie Oskarka :( Mam nadzieję, że z tej infekcji nie wywiąże się nic poważniejszego. Niestety, to są uroki żłobków i przedszkoli...

Giguś, cieszę się bardzo, że przynajmniej Ty masz ładną pogodę :) U nas wyjątkowo paskudnie...

Sabinko, piękna okolica :) Moi Rodzice mają dom w okolicy Lęborka. Spędzają tam jakiś czas latem :)

Tess, jaki wspaniały prezent z samego rana, dziękuję :D :D Piperka znam bardzo dobrze :) Moja ciotka mieszka w Reims, gdzie można zwiedzić ich piwnice :) Miliony butelek w plątaninie korytarzy robią wrażenie :!: Jeśli jeszcze tam nie byłaś, polecam :) Nie warto tylko w piwnicach kupować szampana, bo sporo droższy niż w sklepach. Poza tym można zwiedzić katedrę.
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lucy, szampan o tej godzinie bardzo smakuje :lol: :lol: Już po 10 :lol: :lol:
AFRYKA
Mój ogród.
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Witam Moniko! Umnie dzisiaj w nocy śniegiem przyprószylo a teraz słonko błyska od czasu do czasu. Zimno- br...
Na przywitanie różyczka dla Ciebie.

Obrazek
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Moniko, rano wolę kawę. U nas słonecznie chociaż chłodno. Krokusy kwitną dzisiaj znowu porobię zdjęcia jak pogoda się nie zepsuje. Miłego dnia, mam nadzieję że u Was też pokaże się słońce i krokusy zaczną kwitnąc.
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Moniko, wczoraj piękne słońce a dziś śnieżyca, to już się robi nudne. ;:54
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Monika
to na pewno fajny widok....wszędzie szampanik..chciałabym kiedys zobaczyć takie miejsce go "leży"
chociaż mój M to już chyba nie bardzo :lol: no bo na wakacjach to ja go mogłabym codziennie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Rzeczywiście nudna ta zima!!!!! ;:99
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję, Grażynko :D Cieszę się, że masz szansę na słońce :) U mnie nieustannie pada...

Majko, też wolę :) Wstałam jednak przed 6.00, więc mój dzień już trochę trwa :lol: Z przyjemnością obejrzę zdjęcia Twojej wiosny :) O słońcu dzisiaj mogę zapomnieć...

Igo, niestety, aura nas nie rozpieszcza...

Tess, w Szampanii pije się go dużo więcej niż w innych regionach Francji, nie tylko od święta :) Jest mnóstwo mało znanych marek, bo plantatorzy mają prawo produkować szampana też na własny użytek. Miałam okazję wiele z nich spróbować- nie gorsze od najbardziej znanych, a pyszne :lol: :lol: Mogłybyśmy razem tam pojechać :lol: :lol:
AFRYKA
Mój ogród.
Jo37
500p
500p
Od: 20 sty 2009, o 10:32
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Chętnie sie do Was przyłączę . Bardzo lubię Francję a dawno tam nie byłam .
Pozdrawiam , Joanna
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj, Joasiu :D Miło byłoby zrobić sobie taką wspólną wycieczkę :D Proponowałabym jeszcze po winnicach Burgundii :)
AFRYKA
Mój ogród.
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Francja, super sprawa. Byłem tam 2 razy po 2 tygodnie, na wycieczce. Jak bym miał okazję to nawet bym się ie zastanawiał i jechał jeszcze raz. Pierwszy raz byłem w Paryżu (na światowym zjeździe młodzieży, za kadencji Jana Pawła II), było super. Drugi raz pojechałem z wycieczką ze szkoły na wymianę uczniów. Było to na południu Francji w miasteczku Renae (nie wiem cz dobrze napisałem). Tam to dopiero była bajka, palmy, piękne krzewy, kwiaty. Normalnie rewelacja.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj, Marcinie :) Bardzo lubię Francję- jest piękna i różnorodna, każdy region warto zwiedzić. Nie lubię tylko Pikardii. Z racji rodzinnych znam ją od urodzenia, potrzeba sporo czasu, żeby Francję dobrze poznać. Ale warto :)
Dobrze, że szkoły organizują takie wymiany- można przy okazji podszlifować język :)
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

I ja bym się do was chętnie dołaczyła ale po pierwse ze względu na miłe towarzystwo, w którym najbardziej smakuje szampan.
Witaj Moniu. We Wrocławiu, słonce się pokazuje, ale dzień podobny do wczorajszego - silny mroźny wiatr. Chociaż po 7 rano jak jechałam na basen byo pięknie słonecznie bez jednej chmurki i bez wiatru. A jak wyszłam z basenu po 9 już inna pogoda. I naokoło czarne chmury. A mnie wczoraj przyszły róże i sadzonki hortesji, i jeszcze masa bylin do sadzenia i krzewy a tu kicha. Tylko siedzieć na forum. Dostałam w poniedziałek przesyłkę z Makadi i jestem zawiedziona. Nie zrealizował całego zamówienia, pomimo tego, że zamawiałam np. serduszki w grudniu, również lilii przysłał tylko dwie cebule z 10 zamówionych. Teraz tłumaczy się, że ma niskie ceny i towar mu szybko zszedł, więc wysłał tylko to co miał na magazynie. A przecież po to składa się zamówienia aby mieć zaklepany towar. Zła jestem i chyba więcej u niego nie będę zamawiać. Miłego dnia życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”