też lubię tego szampanka co pokazałaś u Jadzi, ale najbardziej uwielbiam piperka

polecam....

Całe szczęście, że tu możemy porozmwaiać i choć na chwilę zapomnieć o tym, co za oknem...
 Całe szczęście, że tu możemy porozmwaiać i choć na chwilę zapomnieć o tym, co za oknem... Łudzę się, że to już ostatnie tak brzydkie dni...
 Łudzę się, że to już ostatnie tak brzydkie dni...

Miłego dnia
 Miłego dnia 
 Mam nadzieję, że z tej infekcji nie wywiąże się nic poważniejszego. Niestety, to są uroki żłobków i przedszkoli...
  Mam nadzieję, że z tej infekcji nie wywiąże się nic poważniejszego. Niestety, to są uroki żłobków i przedszkoli... U nas wyjątkowo paskudnie...
 U nas wyjątkowo paskudnie... Moi Rodzice mają dom w okolicy Lęborka. Spędzają tam jakiś czas latem
 Moi Rodzice mają dom w okolicy Lęborka. Spędzają tam jakiś czas latem 

Piperka znam bardzo dobrze
 Piperka znam bardzo dobrze  Moja ciotka  mieszka w Reims, gdzie można zwiedzić ich piwnice
 Moja ciotka  mieszka w Reims, gdzie można zwiedzić ich piwnice  Miliony butelek w plątaninie korytarzy robią wrażenie
 Miliony butelek w plątaninie korytarzy robią wrażenie  Jeśli jeszcze tam nie byłaś, polecam
  Jeśli jeszcze tam nie byłaś, polecam  Nie warto tylko w piwnicach kupować szampana, bo sporo droższy niż w sklepach. Poza tym można zwiedzić katedrę.
 Nie warto tylko w piwnicach kupować szampana, bo sporo droższy niż w sklepach. Poza tym można zwiedzić katedrę.

Cieszę się, że masz szansę na słońce
  Cieszę się, że masz szansę na słońce  U mnie nieustannie pada...
 U mnie nieustannie pada... Wstałam jednak przed 6.00, więc mój dzień już trochę trwa
 Wstałam jednak przed 6.00, więc mój dzień już trochę trwa  Z przyjemnością obejrzę zdjęcia Twojej wiosny
  Z przyjemnością obejrzę zdjęcia Twojej wiosny  O słońcu dzisiaj mogę zapomnieć...
 O słońcu dzisiaj mogę zapomnieć... Jest mnóstwo mało znanych marek, bo plantatorzy mają prawo produkować szampana też na własny użytek. Miałam okazję wiele z nich spróbować- nie gorsze od najbardziej znanych, a pyszne
 Jest mnóstwo mało znanych marek, bo plantatorzy mają prawo produkować szampana też na własny użytek. Miałam okazję wiele z nich spróbować- nie gorsze od najbardziej znanych, a pyszne  
   Mogłybyśmy razem tam pojechać
 Mogłybyśmy razem tam pojechać  

Bardzo lubię Francję- jest piękna i różnorodna, każdy region warto zwiedzić. Nie lubię tylko Pikardii. Z racji rodzinnych znam ją od urodzenia, potrzeba sporo czasu, żeby Francję dobrze poznać. Ale warto
 Bardzo lubię Francję- jest piękna i różnorodna, każdy region warto zwiedzić. Nie lubię tylko Pikardii. Z racji rodzinnych znam ją od urodzenia, potrzeba sporo czasu, żeby Francję dobrze poznać. Ale warto