Nasze pragnienia i radości-podziel się z nami...cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Florian Silesia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lip 2016, o 19:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Nasze pragnienia i radości-podziel się z nami...cz.2

Post »

Cieszę się, że wracasz do normalności i powiało optymizmem z Twoich wpisów. Uspokoiły mnie też wpisy w sprawie zimowitów. U mnie są to rośliny nie do zdarcia, wręcz ekspansywne więc z niedowierzaniem czytałem, o tym co pisałaś. Jakby co, mogę Ci wysłać kolejne cebulki i to w normalnym trybie ich wykopywania 8-)
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Miło Cię witać Florianie,myślę że jeszcze wyjdą tylko spokojnie muszę się na wiosnę rozglądnąć,muszę w tym roku przeglądnąć twoją ofertę bo parę dalii jeszcze bym zamówiła ale z tych wyższych wielkokwiatowych.Jak co roku zmiany w ogrodzie będą to zrobię rabatkę typowo daliową z tyłu wysokie ,środek średnie i kuliste a przodem może już nie dalie ale kuliste drobno kwiatowe chryzantemy jak przetrwają zimę u mnie w piwnicy.Wszystkie mają kwitnienie do przymrozków to będzie im razem dobrze.Czeka mnie przesadzanie róż pojedynczych i też muszę gdzieś upchnąć te pojedynczo rosnące.M.się ze mnie nabija że sił mi brakuje ale apetyt na zieloności nie maleje ;:218 ja jednak nie będę sobie odmawiać tej radości życia jak się uda ,tak będzie.Wreszcie się kończą te Święta bo już mam dość tej huśtawki ,jutro wyjazd do miasta a potem może wreszcie zacznę coś działać, obmyślać ,planować z ogrodem :tan pozdrawiam serdecznie i powodzenia w nowych realizacjach. ;:138
Awatar użytkownika
ewita44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2018, o 19:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jolu
Róże przepiękne we wspomnieniach a i tulipanki w gruncie cudne.
Już rączki masz pobudzone do wysiewu.
Oj, oj to już choroba. :;230
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”