witajcie. Pozwólcie że odpowiem wam zbiorowo:
Fajnie jest mieć takie miejsce, gdzie można pochwalić się swoją pasją. Spotkać ludzi, którzy myślą podobnie, choćby to było spotkanie wirtualne. Nikt cię nie ocenia i nie wytyka każdej sadzonki

Już nawet łapię się na tym, że jak coś przekopuję czy ogólnie robię coś na swojej rabacie, na pytania męża dlaczego tak a nie inaczej odpowiadam "bo tak dziewczyny mówiły". -No jakie dziewczyny? - No dziewczyny z forum
Dzięki wszystkim

"W kupie siła"
tak jak wiele osób przewidywało - zaczęło dzisiaj padać. Może to i lepiej bo moje spojówki ledwo znosiły ostatnie pylenia i chodzę jak wampir

a na dokładkę idę na wesele w tą sobotę i chyba nie muszę wspominać jak będę wyglądała.. oczy pod kolor kiecy

taki nowy trend

Dodatkowo kilka róż zaczęła atakować czarna plamistość..liście te najbliżej ziemi są dosłownie usłane czarnymi kropkami. Czy jest na to jakiś oprysk? najlepiej taki który działa też na inne choróbska, bo wyszukałam też biały nalot na Chopinie
Póki co wszystko dzielnie się trzyma, ale po tych deszczach hmn..wolę nie krakać
Zdjęcia zacznę od First Lady..jest jakaś taka żarówiasta (w rzeczywistości bardziej daje po oczach)..ale i tak piękna
Chopin..ciekawe czy zdąży zakwitnąć zanim go choróbsko zje..
Comte de Chambord powtarza kwitnienie..
Czy Lady Emma Hamilton zwiesza główki? Oto zdjęcie całości..delikatnie zwieszone..
..ale nie tak jak Jubilee Celebration..podwiązałam ją żeby jako tako wyglądała
U Ani Sweety zachwyciłam się Kronenbourg..wyglądała czarownie i dostojnie..ja do swojej nie byłam przekonana, aż do rozkwitu..Zobaczcie, czy ktokolwiek powiedziałby że to ta sama róża którą mam w awatarze. W tym roku zakwitła zdecydowanie na czerwono
Monika rozpoczyna kolejną serię kwitnień
Nostalgie
niezniszczalne rażą nadal swoją czerwienią
ktoś może wie co to może być za maluszek? Kwiatuszki bardzo drobne, podobno ma być pnąca, praktycznie bez zapachu
Ostatni jaskier w sezonie..one nie powtarzają, prawda?
lawenda, posadzona obok jako jakaś chora sadzonka, bo dziwnie się wybarwiała..okazało się, że jest biała
zakwitł OBIowy powojnik..
i zaczęła upragniona vanilka
a już niedługo pokaz dadzą juki
Proszę państwa, sezon liliowy uważam za otwarty
zaczęła pięknie..
po dłuższej ekspozycji na słońcu już nie wygląda tak fajnie