melduję, że z domu wszystko hula jak trzeba

Dziękuję, no właśnie byłam ciekawa czy na trybunach też byli widzowie. Nigdy nie byłam na koncercie na stadionie znam tylko z nagrań.W K. mimo, że zbudowano dwa stadiony na koncerty trzeba jechać na ŚląskPanM pisze:Tak, Marysiu... wszyscy siedzieli... to co widać na zdjęciach to nie loża VIP tylko płyta pod sceną. Zazwyczaj bilety na to miejsce są najtańsze a na The Wall było odwrotnie. To z uwagi na fakt, że tego spektaklu nie da się oglądać i słuchać z boku.Maska pisze:Agnieszko
Ja wrócę do koncertu i zapytam, czy publiczność siedziała na koncercie czy to co widać to loża vipów? Bo zagraniczne koncerty to masa ludzi.
Co do ilości ludzi to było spokojnie pod 50 tys. Pełne trybuny (za wyjątkiem tej za scena) i pełna płyta.

...na koncercie super zapewne było ...a Ty ...jak zwykle ...świetnie wyglądasz
 ...na koncercie super zapewne było ...a Ty ...jak zwykle ...świetnie wyglądasz   
   .
 . Dziewczyny Ci odjechały - smutno i pusto zapewne, ale są pewne dobre tego strony: więcej czasu na ogród
 Dziewczyny Ci odjechały - smutno i pusto zapewne, ale są pewne dobre tego strony: więcej czasu na ogród  Trzymaj się, Jagódko! Wpadnę do Twojego wątku wieczorem
 Trzymaj się, Jagódko! Wpadnę do Twojego wątku wieczorem  
  Mam jeden wolny kawałek ziemi, ale ten jest przeznaczony na Asperę... Sprezentuj sąsiadce, a za dobre chęci dziękuję!
 Mam jeden wolny kawałek ziemi, ale ten jest przeznaczony na Asperę... Sprezentuj sąsiadce, a za dobre chęci dziękuję!
Panie MPanM pisze:mamy w swojej kolekcji The Wall na winylu z pierwszego tłoczenia w UK z 1979r... jak to brzmi... wszelkie CD wysiadaja...Shirall pisze:The Wall była, jest i będzie moją ulubioną
tatko sobie postawił takie zadanie no i cel bym poznała tych najlepszych........Dire Straits, Pink Floyd, Queen, Mike Oldfield, J.M Jarre etc....
nasza, już pełnoletnia młodzież, niestety się nie słucha starszych i słucha co chce... co prawda jak jej coś wpadnie w ucho to powie, że jest ok ale tak bez większego zainteresowania... problem w tym, że w naszym wieku, swoim dzieciom nie będzie w stanie wskazać ponadczasowej płyty ze swojej kolekcji mp3

widział każdy koncert Metallici w ostatnim prawie dziesięcioleciu. Na gitarze basówce gra dla mnie moje ulubione, tzw. "The Wall"
 widział każdy koncert Metallici w ostatnim prawie dziesięcioleciu. Na gitarze basówce gra dla mnie moje ulubione, tzw. "The Wall" 

To tak jak jaaguniada pisze: A co do trawnika, to zawsze ja go koszę, albowiem uważam że robię to najlepiej

teraz szykuję się do wyjścia na urodziny mamci.
 teraz szykuję się do wyjścia na urodziny mamci.