melduję, że z domu wszystko hula jak trzeba
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20
- tu_Brzoza
- 100p

- Od: 5 gru 2012, o 07:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20
Aguniu,
Julek, w takim razie jutro robię rekonesans i dam Ci znać, oki?
Feluś, niezmiernie się cieszę
Feluś, niezmiernie się cieszę
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I ja dziś porządkowałam co nieco w ogrodzie, skończyłam jak już prawie ciemno było, ale dostałam paprocie i dąbrówkę i musiał je posadzić od razu.
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agus okejos, to tak zrobimy.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dziękuję, no właśnie byłam ciekawa czy na trybunach też byli widzowie. Nigdy nie byłam na koncercie na stadionie znam tylko z nagrań.W K. mimo, że zbudowano dwa stadiony na koncerty trzeba jechać na ŚląskPanM pisze:Tak, Marysiu... wszyscy siedzieli... to co widać na zdjęciach to nie loża VIP tylko płyta pod sceną. Zazwyczaj bilety na to miejsce są najtańsze a na The Wall było odwrotnie. To z uwagi na fakt, że tego spektaklu nie da się oglądać i słuchać z boku.Maska pisze:Agnieszko
Ja wrócę do koncertu i zapytam, czy publiczność siedziała na koncercie czy to co widać to loża vipów? Bo zagraniczne koncerty to masa ludzi.
Co do ilości ludzi to było spokojnie pod 50 tys. Pełne trybuny (za wyjątkiem tej za scena) i pełna płyta.
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Aguniu ...staram się być na bieżąco z czytaniem ...ale gorzej było z pisaniem ...wiadomo co , albo raczej kto mnie najbardziej zajmował ...dziewczyny dzisiaj wyjechały kursem Zakopane - Ustka ...a ja czuję się jakby powietrze ze mnie uszło ...
Buziaki nocne
...na koncercie super zapewne było ...a Ty ...jak zwykle ...świetnie wyglądasz
.
Buziaki nocne
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Jagódko, dziękuję za odwiedziny i serdeczne jak zawsze słowa! Na koncercie świetnie się bawiliśmy - przeżycia zostaną w pamięci do końca życia. W grudniu jeszcze jedna dawka emocji
Dziewczyny Ci odjechały - smutno i pusto zapewne, ale są pewne dobre tego strony: więcej czasu na ogród
Trzymaj się, Jagódko! Wpadnę do Twojego wątku wieczorem
Marysiu, no właśnie... stadiony są w K., a na koncerty trzeba jeździć do Spodka. Dobrej soboty Ci życzę!
Julek, rekonesans zrobiony - miejsca na nowe różyce niet
Mam jeden wolny kawałek ziemi, ale ten jest przeznaczony na Asperę... Sprezentuj sąsiadce, a za dobre chęci dziękuję!
Marzenko, odpiszę na pw w sprawie paproci...
Jak Wam mija sobota? Ja właśnie skończyłam kosić trawnik oraz pasek murawy przed ogrodzeniem... jestem zadowolona, bo znowu jest estetycznie. Uwielbiam świeżo skoszoną zieloną nawierzchnię.
W związku z tym też nie gotuję - zjedliśmy tzw. gotowca. Raz na jakiś czas też można ;-)
Pozdrawiam Was serdecznie!
Marysiu, no właśnie... stadiony są w K., a na koncerty trzeba jeździć do Spodka. Dobrej soboty Ci życzę!
Julek, rekonesans zrobiony - miejsca na nowe różyce niet
Marzenko, odpiszę na pw w sprawie paproci...
Jak Wam mija sobota? Ja właśnie skończyłam kosić trawnik oraz pasek murawy przed ogrodzeniem... jestem zadowolona, bo znowu jest estetycznie. Uwielbiam świeżo skoszoną zieloną nawierzchnię.
W związku z tym też nie gotuję - zjedliśmy tzw. gotowca. Raz na jakiś czas też można ;-)
Pozdrawiam Was serdecznie!
- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Panie MPanM pisze:mamy w swojej kolekcji The Wall na winylu z pierwszego tłoczenia w UK z 1979r... jak to brzmi... wszelkie CD wysiadaja...Shirall pisze:The Wall była, jest i będzie moją ulubioną![]()
tatko sobie postawił takie zadanie no i cel bym poznała tych najlepszych........Dire Straits, Pink Floyd, Queen, Mike Oldfield, J.M Jarre etc....
nasza, już pełnoletnia młodzież, niestety się nie słucha starszych i słucha co chce... co prawda jak jej coś wpadnie w ucho to powie, że jest ok ale tak bez większego zainteresowania... problem w tym, że w naszym wieku, swoim dzieciom nie będzie w stanie wskazać ponadczasowej płyty ze swojej kolekcji mp3
Mam w takim raczej nietypowego syna. Stwierdził, że nasza muzyka jest lepsza od jego...i slucha naszej, jeździ ze swoim ojcem na koncerty, czasami i ze mną....
Miłe to, prawda?
Ale przegiął, gdy znalazł starą cegłę Nokię i ją zaczął nosić, bo jest oldschoolowa
Jak, to? Aga trawnik kosiła? Why?
Pozdrawiam
Justi, córki gust muzyczny jest bardzo szeroki... jest otwarta na nowości, jak każdy w tym wieku, ale docenia brzmienie naszej muzyki. Mogę powiedzieć, że odziedziczyła po mnie bardzo dobry słuch i chociaż śpiewanie jej raczej nie wychodzi, to z jej muzycznych zainteresowań mogę być zadowolona.
Twój syn wie co dobre!
Mnie ojciec wpajał od dziecka muzykę The Rolling Stones, The Beatles, Deep Purple, Pink Floyd, czy też mistrza gitary - Carlosa Santany... jak to dziecko, wolałam nowoczesne brzmienie, ale myślę, że muzyczne ucho mam teraz szeroko otwarte ;-)
PanM to całkowicie klasyka rocka - tak mogę określić jego upodobania... razem lubimy też słuchać jazzu czy bluesowych brzmień.
Ja oczywiście jestem mega Depechówą, od 30 lat
A co do trawnika, to zawsze ja go koszę, albowiem uważam że robię to najlepiej
Twój syn wie co dobre!
Mnie ojciec wpajał od dziecka muzykę The Rolling Stones, The Beatles, Deep Purple, Pink Floyd, czy też mistrza gitary - Carlosa Santany... jak to dziecko, wolałam nowoczesne brzmienie, ale myślę, że muzyczne ucho mam teraz szeroko otwarte ;-)
PanM to całkowicie klasyka rocka - tak mogę określić jego upodobania... razem lubimy też słuchać jazzu czy bluesowych brzmień.
Ja oczywiście jestem mega Depechówą, od 30 lat
A co do trawnika, to zawsze ja go koszę, albowiem uważam że robię to najlepiej
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
To tak jak jaaguniada pisze: A co do trawnika, to zawsze ja go koszę, albowiem uważam że robię to najlepiej
- aage

Tak, już dawno po
teraz szykuję się do wyjścia na urodziny mamci.
Rozplenicę również kocham
Rozplenicę również kocham
W takim razie udanego wieczoru i najlepsze życzenia dla mamy!
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aguś
Ja za trawami nie przepadam,jakoś nie przekonałam się do nich,,,szkoda mi też miejsca
Ale Ty tak ładnie pokazujesz roślinki,że nawet trawa wyglada pięknie
Ja za trawami nie przepadam,jakoś nie przekonałam się do nich,,,szkoda mi też miejsca
Ale Ty tak ładnie pokazujesz roślinki,że nawet trawa wyglada pięknie
- aage

Dziękuję, na pewno przekażę i uścisnę