Mój ogródek - Dorota T. cz.1 - 2007r
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu toż to szok
czy my jakieś siostry bliźniaczki
też byłam we Wrocławiu ponad 20 lat temu i też mam tam rodzinkę .Właśnie z okolic Białegostoku wywędrowali na studia i już tam zostali. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko bardzo ci dziękuje za gratulacje.Dorota T. pisze:Aniu gratuluję sreberka!![]()
Marzenia się spełniają. ;:12
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Coś w tym jestLady-r pisze:Aniu toż to szokczy my jakieś siostry bliźniaczki
też byłam we Wrocławiu ponad 20 lat temu i też mam tam rodzinkę .Właśnie z okolic Białegostoku wywędrowali na studia i już tam zostali.
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Wrocław to piękne miasto - zwłaszcza urokliwy jest ostrów tumski zwł wieczorami jak latarnik chodzi zapala lampy gazowe na ulicy
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
krasnali wrocławskich jeste całe mnóstwo - mamy krasnala strażnika, śpiocha , pracza, rzeźnika muzyka i melomana i całe mnóstwo innycyh które poukrywały się w różnych częściach wrocławiaBeata T pisze:Wrocław ze zdjęć wygląda na czyste miasto , starówka taka kolorowa ( czego nie można powiedzieć o starówce w Warszawie)
A te krasnale pchające kamień ...urocze
a ten pprzy kamieniach to syzyfek
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Dorotko :P
Nie było mnie zaledwie tydzień a ty tu takie piękności pokazujesz
Byłam w lubelskim u rodziny i wszyscy mają komputery oprócz internetu
. Nie miałam jak pochodzić po twoim ogrodzie a jesień robi się coraz ładniejsza. Zdjęcia gór zrobiłaś przepiękne a i Wrocław też pokazałaś ślicznie
.
Szkoda że już robi się zimno bo ja w robocie z ogrodem jestem do tyłu o tydzień :x .
Pozdrawiam cię serdecznie.
Nie było mnie zaledwie tydzień a ty tu takie piękności pokazujesz
Byłam w lubelskim u rodziny i wszyscy mają komputery oprócz internetu
Szkoda że już robi się zimno bo ja w robocie z ogrodem jestem do tyłu o tydzień :x .
Pozdrawiam cię serdecznie.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Serdecznie dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Drogie Anie miło mi, że mogłam Was gościć, choć wirtualnie, we Wrocławiu.
Beatko są miejsca piękne i czyste, ale jest też wiele miejsc nie nadających się do pokazania.
Są kamienice do rozbiórki i podwórka śmietniki i mogłabym tak wymieniać... , a ponieważ potrafię cieszyć się rzeczami małymi, to staram się zawsze znaleźć coś dobrego i pięknego w otaczającym mnie świecie.
Karolku postaram się wytropić jaszcze kilka krasnali.
Jolu ciągle gdzieś podróżujesz, a Twoje roślinki są piękne i zadbane.
Może u Ciebie są te wrocławskie krasnale
Ja mam niewiele roślin i ciągle coś do zrobienia, bo maniacy tak mają.
Witaj Moniko!
"Cudze chwalimy, swego nie znamy." Co roku obiecuję sobie, że zabawię się w turystkę i poznam dokładnie Wrocław, ale... zawsze jest jakieś ale.
Drogie Anie miło mi, że mogłam Was gościć, choć wirtualnie, we Wrocławiu.
Beatko są miejsca piękne i czyste, ale jest też wiele miejsc nie nadających się do pokazania.
Są kamienice do rozbiórki i podwórka śmietniki i mogłabym tak wymieniać... , a ponieważ potrafię cieszyć się rzeczami małymi, to staram się zawsze znaleźć coś dobrego i pięknego w otaczającym mnie świecie.
Karolku postaram się wytropić jaszcze kilka krasnali.
Jolu ciągle gdzieś podróżujesz, a Twoje roślinki są piękne i zadbane.
Może u Ciebie są te wrocławskie krasnale
Ja mam niewiele roślin i ciągle coś do zrobienia, bo maniacy tak mają.
Witaj Moniko!
"Cudze chwalimy, swego nie znamy." Co roku obiecuję sobie, że zabawię się w turystkę i poznam dokładnie Wrocław, ale... zawsze jest jakieś ale.
Witaj Dorotko. Nareszcie doczekałam się nowych zdjęć z Twojego ogrodu. Nie wiem czy już wyrażałam swój zachwyt Twoim skalniakiem-jeśli nie to powiem tylko tyle - wooow, achhh, echhh
.
A co to za roślinka na 12 zdjęciu, czyżby trzmielina??? Nie wiem. No i ten asteriskus, tak się nim zachwycam, jest piękny, tylko nigdzie mie można go kupić. Nawet w necie nie ma informacji na temat tej rośliny. Gdzie go znalazłaś????
A dlaczego u Ciebie nie ma jeszcze przymrozków, to jakaś specjalna strefa bezprzymrozkowa???? Qrczę, ależ piękny masz ogród.
A co to za roślinka na 12 zdjęciu, czyżby trzmielina??? Nie wiem. No i ten asteriskus, tak się nim zachwycam, jest piękny, tylko nigdzie mie można go kupić. Nawet w necie nie ma informacji na temat tej rośliny. Gdzie go znalazłaś????
A dlaczego u Ciebie nie ma jeszcze przymrozków, to jakaś specjalna strefa bezprzymrozkowa???? Qrczę, ależ piękny masz ogród.
Witaj Dorotko
U Ciebie jak zwykle ..przepięknie. Masz cudowny ogród o każdej porze roku. No i te rewelacyjne zdjęcia. Gratuluję.
Serdecznie pozdrawiam
U Ciebie jak zwykle ..przepięknie. Masz cudowny ogród o każdej porze roku. No i te rewelacyjne zdjęcia. Gratuluję.
Serdecznie pozdrawiam
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504