Mały ogródek basowej cz.3
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mały ogródek basowej cz.3
ooo Wy szamanki... chcecie wiosnę wywoływać !!?? Trzymam kciuki 
Aguś , a Ty o niej nie marzysz?
Biel bielą , niby też ładna , ale ja już bym chętnie inne kolorki pooglądała za oknem ( na rabatach)....
Biel bielą , niby też ładna , ale ja już bym chętnie inne kolorki pooglądała za oknem ( na rabatach)....
Pozdrawiam,Małgorzata
- Grzesiu

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Tak...tak...od osób pracujących w takich miejscach wieeeele zależy 
A jak szef wkurzy , to dopiero mieszanina wybuchowa do klienta idzie.... 
Pozdrawiam,Małgorzata
-
babi52

- Od: 10 lis 2008, o 00:31
Basówka Ty mi mów jak Pani Matce co to za p. Maślicki i o namiary proszę.
W ramach bezczelnego sępienia - zamieściłaś u Magicznej przetacznik ze srebrnymi liśćmi. Gdzie go można nabyć. Jak nie można to
.
Całuski Kaśka
W ramach bezczelnego sępienia - zamieściłaś u Magicznej przetacznik ze srebrnymi liśćmi. Gdzie go można nabyć. Jak nie można to
Całuski Kaśka
Kasieńko, jak miło,że lepiej się już czujesz!
Maślicki Pan , jak Go ładnie nazywamy :P , to szalony miłośnik jasnych lilii, który , podobnie do nas , nie wyrzuca żadnej , najmniejszej cebulki przybyszowej....Zrobił mu się spooory ich nadmiar , różnej wielkości cebulek , które nam sprzedawał za śmieszne pieniądze , i dawał również za darmo ( te najmniejsze , ż których i tak sporo ma szanse zakwitnąć w tym sezonie). :P
Niestety nazw nie zna ( nie pamięta?) ,ale zamierza otworzyć sklep internetowy,więc myślę ,że wcześniej , czy później musi je ustalić.Namiary na Niego dostała MagdaMisia od naszego forumowego kolegi.Gdy zjawiliśmy się całą wielką bandą - miał pełno skrzynek wyładowanych cebulkami , dokładnie nam opisywał kolor , odmianę , itd i na taj podstawie - niektórzy (
) brali jak dzicy....
Zapraszał nas też wiosną....
Namiary mówisz ?Ja ich nie posiadam , bo jestem wrokowcem - zawieźć samochodem Cię mogę - ale po nr telefonu musiałabyś się zwrócić do Comy , bo to Ona nas umawiała na wizytę...
Co do przetacznika - daj mi swój adres na Pw - z przyjemnością wyślę Ci wiosną , wiesz,że jestem Twoją dłużniczką...
:P
Maślicki Pan , jak Go ładnie nazywamy :P , to szalony miłośnik jasnych lilii, który , podobnie do nas , nie wyrzuca żadnej , najmniejszej cebulki przybyszowej....Zrobił mu się spooory ich nadmiar , różnej wielkości cebulek , które nam sprzedawał za śmieszne pieniądze , i dawał również za darmo ( te najmniejsze , ż których i tak sporo ma szanse zakwitnąć w tym sezonie). :P
Niestety nazw nie zna ( nie pamięta?) ,ale zamierza otworzyć sklep internetowy,więc myślę ,że wcześniej , czy później musi je ustalić.Namiary na Niego dostała MagdaMisia od naszego forumowego kolegi.Gdy zjawiliśmy się całą wielką bandą - miał pełno skrzynek wyładowanych cebulkami , dokładnie nam opisywał kolor , odmianę , itd i na taj podstawie - niektórzy (
Namiary mówisz ?Ja ich nie posiadam , bo jestem wrokowcem - zawieźć samochodem Cię mogę - ale po nr telefonu musiałabyś się zwrócić do Comy , bo to Ona nas umawiała na wizytę...
Co do przetacznika - daj mi swój adres na Pw - z przyjemnością wyślę Ci wiosną , wiesz,że jestem Twoją dłużniczką...
Pozdrawiam,Małgorzata
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
potwierdzam 
Pozdrowienia i buziaczki Małgosiu

Pozdrowienia i buziaczki Małgosiu
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Małgosiu
dawno do Ciebie nie zaglądałam
Poczytała nowości
Życzę miłego weekendu
Poczytała nowości
Życzę miłego weekendu
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sprawdzam , czy nie zakopałaś się w drodze po trzcinę

Madziu, Halinko, Olu , miło Was widzieć , chociaż mój wątek jest ostatnim , który odwiedzam....
,więc umknęła mi Wasza wizyta...
Olu , brodziłam w śniegu po kolana , a moja córa po pas!Ale zabawy i śmiechu było co niemiara , bo trudno zachować równowagę momentami i co jakiś czas, któraś z nas leżała...
Dopiero przy żwirowni znalazłam trzcinę ,która , mam nadzieję przyda się na domki dla murarek.Jakieś takie rachityczne te trzciny...Może jutro , jak się wyrobię z pracą , zdążę pociąć to , co zebrałam na próbę.Zobaczę ,czy coś z tego wyjdzie...jeśli nie - będę szukać nad drugą żwirownią...
Olu , brodziłam w śniegu po kolana , a moja córa po pas!Ale zabawy i śmiechu było co niemiara , bo trudno zachować równowagę momentami i co jakiś czas, któraś z nas leżała...
Dopiero przy żwirowni znalazłam trzcinę ,która , mam nadzieję przyda się na domki dla murarek.Jakieś takie rachityczne te trzciny...Może jutro , jak się wyrobię z pracą , zdążę pociąć to , co zebrałam na próbę.Zobaczę ,czy coś z tego wyjdzie...jeśli nie - będę szukać nad drugą żwirownią...
Pozdrawiam,Małgorzata
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Małgosiu.
Czasem tu zaglądam bez wpisu, ale przyznaję bez bicia, na bieżąco nie jestem.
Widzę, że budujesz domek murarkom, to dobry pomysł.
U mnie siedzą w kawałkach bambusa pod starą szopką.
Wypasłaś się na cebylkach lilii - fajnie, będzie latem co oglądać.
Pozdrawiam cieplutko.

Czasem tu zaglądam bez wpisu, ale przyznaję bez bicia, na bieżąco nie jestem.
Widzę, że budujesz domek murarkom, to dobry pomysł.
U mnie siedzą w kawałkach bambusa pod starą szopką.
Wypasłaś się na cebylkach lilii - fajnie, będzie latem co oglądać.
Pozdrawiam cieplutko.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Grażynko , niestety , nie sposób być we wszystkich wątkach na bieżąco , tyle ich powstaje... :P
Ja, przyznaję bez bicia , też mam u Ciebie zaległości, a Twój wątek był jednym z nielicznych , w którym byłam codziennie i na bieżąco.
Lilie - oj tak , poszalałam
niedługo zaczną spływać przesyłki, już się nie mogę doczekać...
Murarki - bambus jest chyba lepszym materiałem na domki dla nich , bo ta trzcina , która dzisiaj zebrałam , ma gdzieś z 7-8 mm.Mam nadzieję,że to wystarczy , choć wolałabym ,żeby miała większą średnicę... No cóż , w pierwszym roku musi im wystarczyć... :P
Ja, przyznaję bez bicia , też mam u Ciebie zaległości, a Twój wątek był jednym z nielicznych , w którym byłam codziennie i na bieżąco.
Lilie - oj tak , poszalałam
Murarki - bambus jest chyba lepszym materiałem na domki dla nich , bo ta trzcina , która dzisiaj zebrałam , ma gdzieś z 7-8 mm.Mam nadzieję,że to wystarczy , choć wolałabym ,żeby miała większą średnicę... No cóż , w pierwszym roku musi im wystarczyć... :P
Pozdrawiam,Małgorzata
- harwi

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgoś ja dostałam informację, że wysyłeczki będą wysyłane od początku marca
Robisz domki? Ja też chcę tylko nie mogę namierzyć trzciny.
Robisz domki? Ja też chcę tylko nie mogę namierzyć trzciny.
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Basówka - już cię wiedzę jak z obłędem w oczach i czerwonym nosem biegasz po żwirowisku po pas w śniegu i szukasz domków dla pszczółek
W tv widziałam że można też w drewnianych klockach nawiercić otwory dla murarek....
W tv widziałam że można też w drewnianych klockach nawiercić otwory dla murarek....