Ave ,
agatka123 ,
malgocha1960 , chyba przestanę pokazywać fotki ze swojego ogrodu...

nie chcę mieć na sumieniu Forumków i być przyczyną Waszych chorób
sj410Witam Dziękuję za takie wyróżnienie ale chyba do programu "Maja w ogrodzie " to długa droga
aage sekator ,nożyce dobre rękawice na łapki ,bo później odciski ... ach jak bolą
Kiedyś już opisywałam i wklejałam zdjęcia ale dzisiaj nic się nie wyświetla , a nie mogę znaleźć tych fotek;:223
Spiralkę robię tak: zawiązuję na czubeczku sznurek i okręcam iglaka do samego dołu w spiralkę, a później obcinam nad sznurkiem od góry do dołu...
mme33 Ja też uwielbiam swój słoneczny tarasik

A altana to super cieniste i nastrojowe schronienie - właściwie jak kto woli - przed słońcem czy deszczem - zapraszam
Moje iglaczki to prawie wszystkie mają "wyczesane fryzurki"
aguniada Witam . Dziękuję za tak miłe odwiedzinki i zapraszam kiedy tylko chcesz
FRAGOLA cieszę się ,że mogłam pomóc.Z tego co pamiętam Adam nie wbijał gwoźdźi już na papę , żeby później nie przeciekał dach. Wiązane wszystko jest drutami .
agnieszkar1978 
dziękujemy. Ogród to faktycznie spełnienie naszych marzeń i nasza duma

zapraszamy jeszcze do nas.
Reni4 Na mojej nowej stacji pogodowej było dzisiaj 39 stopni - słoneczko paliło cały dzień , a ja latałam tylko z konewką
Beata T to fakt fotki raz z dołu raz z góry...i już inne ujęcie

A mój kosz stoi z przodu domu - a tam jeszcze robię mało fotek. Płożącego iglaka też formowałam - muszę je właśnie podciąć , bo zarosły - i wtedy cyknę fotki.
mm-complex a to bardzo miłe , bo ja wciąż podziwiam Twój wypieszczony raj
agusia2410 
i zapraszam ponownie.
Pozdrawiam Jola.