Ogródek Olgi - Olga00
Witam wszystkich.
Dziewczyny wycieczka do Książa była bardzo udana na drugi rok na pewno jeszcze raz pojedziemy, z zakupów też jestem zadowolona, było bardzo dużo kwiatów i krzewów i wszystko chciałabym mieć w ogrodzie tylko miejsca jest mało
No i nareszcie popadało tylko trochę zimno się zrobiło, ale to nic tego deszczu i tak mało. Pergola już stoi na miejscu, powojnik już jest posadzony.
A teraz trochę fotek w deszczowy dzień.

I trochę kwiatków.

Azalie

Na rabatkach zaczyna się robić zielono, tulipany już przekwitają a na następne kwiatki trzeba będzie trochę poczekać.
Pozdrawiam i zapraszam Olga.
Dziewczyny wycieczka do Książa była bardzo udana na drugi rok na pewno jeszcze raz pojedziemy, z zakupów też jestem zadowolona, było bardzo dużo kwiatów i krzewów i wszystko chciałabym mieć w ogrodzie tylko miejsca jest mało

No i nareszcie popadało tylko trochę zimno się zrobiło, ale to nic tego deszczu i tak mało. Pergola już stoi na miejscu, powojnik już jest posadzony.
A teraz trochę fotek w deszczowy dzień.

I trochę kwiatków.

Azalie

Na rabatkach zaczyna się robić zielono, tulipany już przekwitają a na następne kwiatki trzeba będzie trochę poczekać.
Magdo tę różyczkę kupiłam w marcu jak było jeszcze zimno i trzymałam ją w domu, stała w ciepłym pomieszczeniu i może dlatego tak wcześnie zakwitła.
Bogunia mebelki są bardzo wygodne, ale musisz sama sprawdzić żeby się przekonać
a z clematisem to dałam plamę
w sklepie nie sprawdziłam do ilu może rosnąć i w domu okazało się, że tylko do 1.5 metra a pergola ma 2 metry (około)
Gosieńko już nie jest kolorowo, tulipany już przekwitły, ale jeszcze trochę i znowu pojawią się jakieś kwiatuchy
Pozdrowienia od Małgosi no i oczywiście od mnie.
Bogunia mebelki są bardzo wygodne, ale musisz sama sprawdzić żeby się przekonać

Gosieńko już nie jest kolorowo, tulipany już przekwitły, ale jeszcze trochę i znowu pojawią się jakieś kwiatuchy