Naprawdę jesteś mistrzynią w wystroju. podoba mi się

to niewielki domek,  dokładniej mówiąc to tylko pół bliźniaka....  tu każdy skrawek ziemi bardzo drogi i wszystko wyliczone co do centymetra ! Posiadłości to widuję przepiękne - ale w Polsce !!! Tu domki raczej skromne.
  to niewielki domek,  dokładniej mówiąc to tylko pół bliźniaka....  tu każdy skrawek ziemi bardzo drogi i wszystko wyliczone co do centymetra ! Posiadłości to widuję przepiękne - ale w Polsce !!! Tu domki raczej skromne. Pelargoni nie przechowuję, bo po prostu nie mam miejsca... ale bardzo je lubie i co roku goszczą w moim ogrodzie
 Pelargoni nie przechowuję, bo po prostu nie mam miejsca... ale bardzo je lubie i co roku goszczą w moim ogrodzie   
  I tak patrzą na mnie jak na kosmitę że ciągle coś tam w ziemi dłubię w ogrodzie
 I tak patrzą na mnie jak na kosmitę że ciągle coś tam w ziemi dłubię w ogrodzie   Sąsiadki mówią ze ogród piekny i wszystko im sie bardzo podoba, rabata przed domem tez ale "to tyyyle ciężkiej pracy"
 Sąsiadki mówią ze ogród piekny i wszystko im sie bardzo podoba, rabata przed domem tez ale "to tyyyle ciężkiej pracy" wiadomo że lepiej im w ziemi niz w doniczkach. Choć mam dwie żurawki które są zaprzeczeniem powyższych słów-  w ziemi rosły mi baaardzo kiepsko, a w doniczkach odżyły i wypiękniały
  wiadomo że lepiej im w ziemi niz w doniczkach. Choć mam dwie żurawki które są zaprzeczeniem powyższych słów-  w ziemi rosły mi baaardzo kiepsko, a w doniczkach odżyły i wypiękniały 

A przecież oni słyną z pięknych ogrodów.AgaNet pisze:
Margo - Gosia - jakoś faktycznie mało mam zdjęć z frontu domu, ale głupio mi tak przed sąsiadami z aparatem lataćI tak patrzą na mnie jak na kosmitę że ciągle coś tam w ziemi dłubię w ogrodzie
Sąsiadki mówią ze ogród piekny i wszystko im sie bardzo podoba, rabata przed domem też ale "to tyyyle ciężkiej pracy"
.

Margo2 pisze:AgaNet pisze:
...
.
A przecież oni słyną z pięknych ogrodów.
A może to chodzi, że to tyyyyle kasy kosztuje?
Toż to Szkoci
 chociaz wielu ludziom faktycznie nie chce się nic kompletnie robić... obiadek z pudełka do mikrofalówki na 3 minuty, okna przyjezdza myc firma, trawnik tez często kosi firma
  chociaz wielu ludziom faktycznie nie chce się nic kompletnie robić... obiadek z pudełka do mikrofalówki na 3 minuty, okna przyjezdza myc firma, trawnik tez często kosi firma  
Sure pisze:Hej, hej, Aga!
Widzę, że jednak działasz ogrodowo? Pięknie wygląda teren przed wejściem, limonkowe trawy wraz z czarnymi będą super! I klon w energetycznych kolorkach bardzo przypadł mi do gustu, niestety w naszym klimacie palmowe i japońskie nie wszystkie wytrzymują. Choć jeden na próbę sobie posadziłam...

dobrze ze wczoraj zdążyłam cyknąć  jakieś fotki, to przynajmniej mam co wstawić
  dobrze ze wczoraj zdążyłam cyknąć  jakieś fotki, to przynajmniej mam co wstawić 

myslałam ze na coś choruje i juz chcialam za jakieś psikadła chwytać
  myslałam ze na coś choruje i juz chcialam za jakieś psikadła chwytać   
  Dzięki !
  Dzięki !