Danka ja nie mam hodowli,trzy razy miałam maluchy bo kupiłam suczki na warunkach hodowlanych ;( warunkiem było to ze musiałam oddać szczeniaki hodowczyni. W ubiegłym roku Moja Mona miała drugi miot i urodziły się dwa chłopaki ,a ja tak chciałam suczkę dla siebie ;( To był jej drugi i ostatni miot bo Monusia ma 7 lat została już wysterylizowana. Ja już nigdy nie chce szczeniąt. Trzy razy wystarczy aby się wyleczyć na zawsze. Człowiek je kocha ,pielęgnuje, cieszy się każdym kroczkiem tych kruszynek.kocha się je jak dzieci ;) a potem się martwi ,aby trafiły do dobrych domów,Zawsze gdy znalazłam ten odpowiedzialny dom ,to malucha wydawaliśmy za grosiki ,to jeszcze w domu był płacz
Nie nadaje się na hodowcę
EVITE dostałam od hodowli DEKORIS z Niemiec,po tym gdy się dowiedzieli ze nasza Mona poważnie zachorowała. Evita już swoje przeszła;( jestem jej drugim właścicielem,ale chyba zamieszka z synem i synową.
Ale jestem głęboko oburzona, faktem ze W tak strasznym Tragicznym dla Polski dniu. W Chorzowie odbyła się międzynarodowa wystawa kotów ;( Organizatorzy nie odwołali wystawy ;( WSTYD!!!
http://www.skmkr.eu/Mi%C4%99dzynarodowa ... 10,96.html
Wystawa odbyła się normalnie pomimo ogłoszonej żałoby narodowej ;( jak można było cieszyć się z wygranej w takim dniu ;( czy dla tych ludzi najważniejsze są pieniądze ;(
Ja napisałam kilka slow do organizatorów,w wątku jest podany e- mail