W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Re: W.o. Psach cz.8 (2009.09 - ...)

Post »

Szczeniorki cudne - suczki również.

Tok76 - Layla ostanio już nie tyje,tylko ma włosy takiej średniej długości i wtedy jej tak sterczą na wszystkie strony, ale ogólnie gdyby jej pozwolić to by konia z kopytamia pożarła. Taki mały atleta z niej :D

Pokaż nam Molly ;:180
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

A proszę bardzo :tan
Poniżej świeże (w miarę) zdjątka

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jeśli chodzi o tycie to widzę,że to tylko złudzenie optyczne,bo jak była obcięta to była jej połowa.
Co do jedzenia to Molly też jest strasznym żarłokiem.Żeby zjeść coś bez jej wiedzy muszę iść do innego pokoju...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Jeju jaki maluch śliczny :) Jaka ona jest drobniutka.
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

No Kinga-to rodzinka Ci się powiększyła! :P Ale fajne zdjątka psiaczków a to na fotelu kapitalne-świetnie oddaje wielkośc Molly.
My byliśmy na święta na wsi i Dżeki przez 3 dni ganiał po podwórku,z kotami jadł z jednej miski a jak wracał na noc do domu to padał o 20 i spał do 6 rano.Nawet nie wiem,co on jadł przez ten czas bo przy jego miskach go nie widziałam.Wcale nie chciał wracać do domu z tego podwórka i teraz az się boję,jak on się przestawi na życie w bloku i spacer kilka razy na dzień....
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Dżeki będzie musiał się przestawić... ale na pewno czuł się jakby był na wakacjach-pełen luz i zero kontroli...
Jeśli chodzi o Molly to trochę przytyła-waży jakieś 2,2 kg ,ale pomimo tego i tak widać jakie z niej małe stworzenie.
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kilka aktualnych zdjęc szczeniorków:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jutro chłopcy kończą cztery tygodnie. Patrzenie na ich zabawy,to nieopisana radośc:)
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Kinguś śliczne! niesamowicie urosły! dosłownie rosną w oczach...ciekawe czym je karmisz :roll:
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

tok76 pisze:Kinguś śliczne! niesamowicie urosły! dosłownie rosną w oczach...ciekawe czym je karmisz :roll:
Ja niczym... :oops: ...to zasługa mamusi... :D .
Wycałuj Molly w rozkoszny pycholek.
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Hmm... to czym karmisz mamusię,że tak maluchy tak świetnie wyglądają?..pewnie samymi krokietami,które Ci spadają,a Anabelle w pycholku z nimi ucieka(pamiętasz tą historię)
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
harpia411
200p
200p
Od: 8 paź 2009, o 16:50

Post »

A to moja malizna;) na 13 tygodni wazy 450 dg a nazywa się DECORIS- EVITA

Obrazek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Cudne maluszki :)
Harpio czy Decoris to z Twojej hodowli czy ją kupiłas?
Antooosiu chłopaki są rozbrajające :)
Awatar użytkownika
harpia411
200p
200p
Od: 8 paź 2009, o 16:50

Post »

Danka ja nie mam hodowli,trzy razy miałam maluchy bo kupiłam suczki na warunkach hodowlanych ;( warunkiem było to ze musiałam oddać szczeniaki hodowczyni. W ubiegłym roku Moja Mona miała drugi miot i urodziły się dwa chłopaki ,a ja tak chciałam suczkę dla siebie ;( To był jej drugi i ostatni miot bo Monusia ma 7 lat została już wysterylizowana. Ja już nigdy nie chce szczeniąt. Trzy razy wystarczy aby się wyleczyć na zawsze. Człowiek je kocha ,pielęgnuje, cieszy się każdym kroczkiem tych kruszynek.kocha się je jak dzieci ;) a potem się martwi ,aby trafiły do dobrych domów,Zawsze gdy znalazłam ten odpowiedzialny dom ,to malucha wydawaliśmy za grosiki ,to jeszcze w domu był płacz
Nie nadaje się na hodowcę
EVITE dostałam od hodowli DEKORIS z Niemiec,po tym gdy się dowiedzieli ze nasza Mona poważnie zachorowała. Evita już swoje przeszła;( jestem jej drugim właścicielem,ale chyba zamieszka z synem i synową.

Ale jestem głęboko oburzona, faktem ze W tak strasznym Tragicznym dla Polski dniu. W Chorzowie odbyła się międzynarodowa wystawa kotów ;( Organizatorzy nie odwołali wystawy ;( WSTYD!!!

http://www.skmkr.eu/Mi%C4%99dzynarodowa ... 10,96.html

Wystawa odbyła się normalnie pomimo ogłoszonej żałoby narodowej ;( jak można było cieszyć się z wygranej w takim dniu ;( czy dla tych ludzi najważniejsze są pieniądze ;(

Ja napisałam kilka slow do organizatorów,w wątku jest podany e- mail
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Rozumiem Cie, miałam raz szczeniaki dawno temu - suka chorowała po porodzie, strach o nią , szczeniaka odrzuciała, z siostrą się nim zajmowałyśmy a potem trzeba go było wydać bo w domu były już dwa psy. Mimo, że niby poszedł do dobego domu i tak nigdy nie byłam tego pewna. I od tej pory żadnych szczeniaków, zresztą przez 15 lat miałam psa - nigdy nie pozwoliłam go dopuścić mimo, że był śliczny i miałam propozycje -jedna baba była chętna nawet jak jej powiedziałam, że nie - bo nie ma rodowodu, a po drugie ma padaczke.
Niedawno ta sama baba pytała czy nie chce dopuścić mojej Layli z jej kundelkiem ras wszelakich - znów jej powiedziałam, że nie bo nie jestem zwolennikiem rozmnażania, a po drugie Layla dawno po sterylce to się obraziła. Teraz nawet swojemu psu nie pozwala podejść do Layli.
Zresztą Layla miała propozycje jak tylko ją przywiozłam i miała 8 tygodni - ludzie od razu się oburzali jak mówiłam - nie, ona jest do sterylizacji.
A z tą wystawą kotów to wiesz ciężka sprawa - po pierwsze żałoba, ale z drugiej strony często ludzie jadą na takie wystawy z daleka. Może chociaż zadbano o bardziej wyciszona atmosferę.
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Cudne te Wasze maleństwa ;:167 dla równowagi pokażę moje 40 kg futra :lol:
Kenzo i jego prezent z okazji 8 urodzin :lol: :wink: teraz ten sęp jest jego najlepszym przyjacielem, Kenzo z nim śpi, wszędzie go ze sobą zabiera, nawet próbuje na spacer :lol:
Obrazek
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

No to gratulacje - świetnie wygląda jak na osiem lat :) Sęp ładny, wcale się nie dziwie że są nierozłączni :) (moja też gustuje w ptactwie - kocha swojego kaczorka)
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”