Actusowa kolekcja cz.III
Re: Actusowa kolekcja cz.III
Wypłosz kwitnie Ci na złość, że go tak bezcześcisz
Takie są najlepsze, niechciane, wyzywane, a wbrew właścicielom prezentują się zacnie i cieszą oko 
Ja nie wierzę, że Kasiula go źle taktuje, ona tak specjalnie, bo wie, że wszystkim tak się podoba
. Kokietka jedna, typowa kobieta
.
jest śliczny i obojętnie jakim epitetem Kasiula go określi i tak będzie ulubieńcem wszystkich
.
Że co, że niby miał mieć 100% szlachetnych genów ? Phi, potencjalnie ja też miałam być filigranową blondynką (ale o tym już wspominałam, co?
)
jest śliczny i obojętnie jakim epitetem Kasiula go określi i tak będzie ulubieńcem wszystkich
Że co, że niby miał mieć 100% szlachetnych genów ? Phi, potencjalnie ja też miałam być filigranową blondynką (ale o tym już wspominałam, co?
- cashmir1975
- 100p

- Od: 26 kwie 2013, o 10:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trochę mnie tu u Ciebie nie było,a tu takie cuda pokazujesz:) Ten ceglasty fantastyczny:) jeszcze nie widzialam w takim kolorze, a ten jeden żółty bez plamek tylko z tą ciemną warżką to jakby miał umodelowany,frywolny wąsik:)
pozdrawiam wszystkich ..Tamara
Tomasz tak kochany ,glodze go i chlodze ,tak go nienawidzę a on paczka juz na 3 pedzie ma
.Zlosliwy dziad taki
Andzia Ty sie jednak znasz na kobietach moja filigranowa blondyneczko
Cashmir,Mnie tez ten "ceglasty" zachwycil,tez wczesniej takiego kolorku nie spotkalam.Zoltasek jest cudny ,ostatnio moj pupilek
.Fajnie ,ze znowu mnie odwiedzilas 
Andzia Ty sie jednak znasz na kobietach moja filigranowa blondyneczko
Cashmir,Mnie tez ten "ceglasty" zachwycil,tez wczesniej takiego kolorku nie spotkalam.Zoltasek jest cudny ,ostatnio moj pupilek
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Ostatnio jak oglądałam zdjęcia wypłosza w Internecie to natknelam się na nazwę Phalaenopsis germaine Vincent 'Tiger' pod takim kwiatkiem jak Ty masz Kasiu 
Widzialam go Pati,tylko tamten byl jeszcze bardziej "wyploszowy"
.No coz ,te ,ktore bedziemy miec razem Ty i ja (bo mam dwa) ,na pewno "Tigry" nie beda
.
A Kasiula swoje, dalej "jedzie" po biedaczkuactus pisze: tamten byl jeszcze bardziej "wyploszowy"![]()
Ja mysle, ze ona mu takie imie nadalaajania pisze:A Kasiula swoje, dalej "jedzie" po biedaczkuactus pisze: tamten byl jeszcze bardziej "wyploszowy"![]()
- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu-rewelka te Twoje Tying Shing,Bernice i pozostałe
Pozdrówka
Pozdrówka
Areczku
,milo mi goscic Cie ponownie i dziekuje w imieniu moich kwiatuszkow 
- valdessa_kane
- 500p

- Od: 21 cze 2013, o 10:40
Ależ twoja mama ma gust! Ten różowy z pomarańczową/żółtą (?) otoczką i cegiełkowy to cuda są!
Dziekuje Valdesso
.Przekaze mamie ,bedzie zachwycona 
- valdessa_kane
- 500p

- Od: 21 cze 2013, o 10:40
To jeszcze przekaż że tego z otoczką pokazałam mężowi i popadł w zachwyt 
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
valdessa jeśli masz na mysli tego to bardzo podobnego widziałam na allegro, tyle, ze od sprzedającego, którego nie polecam