Dziękuję Polu za super poczęstunek, już kawę parzę, a może grzane piwko do tego, grzane bo taka pogoda, że tylko takie smakuje
Byłam dziś w OBI - w drodze powrotnej od Piterka - widziałam na żywo jego osiedlowy ogród - jakbyście widziały te hortensje

oczy wyszły mi z orbit.... ale po kolei bo się zakręciłam i na dodatek właśnie wylałam kubek herbaty
Byłam dziś u Piterka i dostałam od niego kilka rodzai traw w tym moje wymarzone niedźwiedzie futro - dziękuję jeszcze raz Piterku. W strugach deszczu obejrzałam jego ogród osiedlowy i mimo, że naprawdę nie jest to pora roku do podziwiania roślinności, to jestem pod ogromnym wrażeniem tego co zrobił z otoczeniem bloku. Prosimy Piotrusiu o zdjęcia hortensji - są przepiękne. Wracając od Piotrka weszłam na chwilę do OBI miałam tylko kupić korę do kopczykowania, ale na co ja znowu weszłam

na wyprzedarz - iglaki mix za 9,98 zł. No i co miałam przejść obok niewzruszona

chyba mnie rozumiecie - prawdziwa okazja

kupiłam więc: cis pośredni Wojtek, cis pospolity Brzeg, jałowiec sabiński Blu Sparkle, jałowiec pospolity Horstman, no i jeszcze jeden jałowiec, ale teraz widzę, że wzięłam okaz bez karteczki. Jutro zrobię im zdjęcia to powklejam. Myślicie, że mogę je jeszcze spokojnie posadzić - nie przemarzną mi

Ale się cieszę z tych zakupów, bo właśnie w czasie L4 wpadł mi nowy pomysł odlotowy

poszerzenia rabaty z żurawkami