Przejrzałam wątek- piękne kwiaty.... ale zdjęcia- cudo po prostu wszystkie razem i każdy z osobna- najbardziej mnie urzekły storczyki i te które były w bukietach- nie mogłam się napatrzeć... często będę wracać
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
Świetne Nowości
Nową wrocławską Ikeę odwiedziłam już dwa razy. Jednak kwiatuszka jeszcze z niej nie wyniosłam.
Mimo to bardzo mi się ona teraz podoba, mojemu Em-kowi też a za "starą" nie przepadał.
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze Z różnych powodów nie było mnie na forum przez dłuższą chwilę, ale i u moich zielonych nie było żadnych zmian. Z jednym wyjątkiem - drugie hippeastrum zdecydowało się też w końcu zakwitnąć wypuściło 3 łodygi, najdłuższa ma ponad pół metra Mam na razie tylko zdjęcia z przed 2 dni, dzisiaj postaram się zrobić kolejne; właśnie otwiera się pierwszy kwiat
Tak wyglądały pąki jeszcze zupełnie zamknięte - na 1 łodydze jest ich aż 7
Kingo są 3 łodygi Jedna jest dużo krótsza i nie widać jej na zdjęciach Henryku już się zaczęło Kasiu biały pełny z lekko zielonym środkiem Najpierw chciałam kupić białego z kolorowym brzegiem, ale cebule były wyraźnie mniejsze, więc zdecydowałam się na tego - opłaciło się, ilość pąków niesamowita Magdo fotorelacja będzie teraz regularnie, kolejne kwiaty będą się otwierać w odstępach 1-2 dni, więc jest co fotografować Arku też byłam zaskoczona - na jednej łodydze 7 pąków, na drugiej 6, na trzeciej 5 - postarał się Agnisiu dziękuję W dodatku pogoda się poprawiła i mam w końcu lepsze światło
Tak się prezentował wczoraj Dzisiaj otworzył się kolejny kwiat, niedługo zabieram się za robienie kolejnych zdjęć