Mój ogród - eukomis cz.2
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko, czy ja dobrze widzę, czy Twój ognik jest drzewkiem?
Ma włąsny pień, czy szczepiony?
Ma włąsny pień, czy szczepiony?
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witaj Halinko - piękny jest ten twój ogród. Przesyłam uściski
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Ogrodu
Witaj Halinko!
Wiesz zaparło mi dech w piersiach. Bardzo ale to bardzo podoba mi się Twój ogród.
Zauważyłam, że też mamy podobny gust co do roślin mam dużo tych samych co Ty. Ja trochę się pogubiłam
bo komputer mam od niedawna i wszystko za mnie robią wnuki - występuję podwójnie "Mój ogród" i "Wspomnienie
lata i jesień.
Zazdroszczę Ci urdzika u mnie jest lecz nigdy nie kwitł, natomiast w tym roku kupiłam u P.Wajgert 5 przylasczek
w tym 1 pełną tak, że będę oczekiwała z niecierpliwością wiosny.
Pozdrawim : goryczka
Wiesz zaparło mi dech w piersiach. Bardzo ale to bardzo podoba mi się Twój ogród.
Zauważyłam, że też mamy podobny gust co do roślin mam dużo tych samych co Ty. Ja trochę się pogubiłam
bo komputer mam od niedawna i wszystko za mnie robią wnuki - występuję podwójnie "Mój ogród" i "Wspomnienie
lata i jesień.
Zazdroszczę Ci urdzika u mnie jest lecz nigdy nie kwitł, natomiast w tym roku kupiłam u P.Wajgert 5 przylasczek
w tym 1 pełną tak, że będę oczekiwała z niecierpliwością wiosny.
Pozdrawim : goryczka
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Goryczko pomału i ty opanujesz komputer, chociaż w naszym wieku to już tak do głowy nie wchodzi ,ale trzeba ćwiczyć. A ile jest radochy jak się uda coś samemu wykonąć. Ja kilka lat przed odejściem na emeryture zmuszona byłam nauczyć się podstawy obsługi komputera było mi to potrzebne w pracy,a teraz bez komputera byłoby mi trudno.