A i gratuluję maluszka fiołkowego
Anoli Nowy Początek /cz.3/
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Nie przejmuj się mam to samo.
Agnieszko mam taką nadzieję, co do begonki. Liczę też na współpracę innych listków
- a to calisia mojego brata, kiedyś chciał troszkę, w zeszłym roku jakoś i o dziwo żyje. Pewnie mama jej dogląda. Ale paskudnik nie pozwolił nic skubnąć 
Elizabetko - dziękuję za dobre słowo
Agnieszko mam taką nadzieję, co do begonki. Liczę też na współpracę innych listków
- a to calisia mojego brata, kiedyś chciał troszkę, w zeszłym roku jakoś i o dziwo żyje. Pewnie mama jej dogląda. Ale paskudnik nie pozwolił nic skubnąć Elizabetko - dziękuję za dobre słowo
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Zaraz szaleją, wreszcie raczyły się ruszyć łaskawie.
Tak się dziś zgadało o scili u Basi, a teraz właśnie znalazłam resztki mojej, piekielny szczeniak dobił biedaczkę na balkonie
Tak się dziś zgadało o scili u Basi, a teraz właśnie znalazłam resztki mojej, piekielny szczeniak dobił biedaczkę na balkonie
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Cześć, dawno tu nie pisałem
Rośliny jak zwykle bardzo mi się podobają, ale Twoje epi robi się czerwone. Pomimo tego, że jest to kaktus, to jest to kaktus rosnący w koronach drzew, czyli sukulent epifit
Powinien mieć sporo światła, ale rozproszonego, gdy mają go za dużo to robią się czerwone
Ale i tak jest uroczy
też mam kilka takich pojedynczych liści na parapecie i jeszcze jeden sięukorzenia w butelce obok i mi posty na forum czyta... :P