Mój ogrodowy zakątek- Priam
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miejmy taką nadzieję, że się spotkamy, bo w Lublinie miałem sie spotkać z saagą i przemkiem1136 - nic nie wyszło, później miałem spotkać się z Forumkami ze śląska i ... nie mogłem. Teraz obawiam się tylko o to, żeby mnie nic nie rozłożyło bo coś mnie gardło zaczyna boleć. Na szczęście jest poniedziałek i mam trochę czasu 
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Marcinie- mamy jeszcze kilka dni więc na pewno wymienimy się numerami ;)
Ewo - cebulki muszą się zmieścić
i myślę, że nie będzie z tym problemu.
Część cebulek na pewno posadzę do koszyczków, ale nie wszystkie. Na wsi na pewno znajdzie się jakiś materiał do osłonięcia przed szkodnikami ;)
A z tymi cebulkami to myślę, że dopiero się odbijam od dna po tym jak nornice spałaszowały mi większą część moich cebulowych.
Ewo - cebulki muszą się zmieścić
Część cebulek na pewno posadzę do koszyczków, ale nie wszystkie. Na wsi na pewno znajdzie się jakiś materiał do osłonięcia przed szkodnikami ;)
A z tymi cebulkami to myślę, że dopiero się odbijam od dna po tym jak nornice spałaszowały mi większą część moich cebulowych.
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie odpukać nornic ani kreta nie ma, może jeszcze nie zwiedziały się o ogródku,ale z koszyczkiem łatwiej wykopać.Priam pisze:Marcinie- mamy jeszcze kilka dni więc na pewno wymienimy się numerami ;)
Ewo - cebulki muszą się zmieścići myślę, że nie będzie z tym problemu.
Kupiłeś ilość cebul stosowną do areału jakim dysponujesz.