Ależ u Ciebie pięknie kolorowo w ogródku, u mnie krokusy jeszcze nie kwitną,( ani nic innego) ale już zauważyłam malunie pączuszki i mam nadzieję, że lada dzień zakwitną

A było tak: Moja miejscowość i spotkanie klasowe z dawno niewidzianymi /22 lata/ koleżankami ze średniej szkoły . Ja znajduję na rynku portfel, otwieram a w portfelu parę stówek, 20 zł i 10 zł...Zastanawiamy się wszystkie co zrobić i czyj to portfel...Nagle ja mówię, że to portfel Geni...ale żadna z dziewczyn nie wie o kim mówię
 A było tak: Moja miejscowość i spotkanie klasowe z dawno niewidzianymi /22 lata/ koleżankami ze średniej szkoły . Ja znajduję na rynku portfel, otwieram a w portfelu parę stówek, 20 zł i 10 zł...Zastanawiamy się wszystkie co zrobić i czyj to portfel...Nagle ja mówię, że to portfel Geni...ale żadna z dziewczyn nie wie o kim mówię  A ja na to do nich: No co nie znacie Geni z forum!!...... więcej nie pamiętam...
 A ja na to do nich: No co nie znacie Geni z forum!!...... więcej nie pamiętam...  
  Czy może coś oznaczać???
 Czy może coś oznaczać???
e-genia pisze:
Tych 4 pozycji z mojego zamówienia nie będzie nie mieli .No i oczywiście czekam do poniedziałku mam nadzieję że te 2 zamówienia przyślą są już zapłacone.
Genia