Ależ u Ciebie pięknie kolorowo w ogródku, u mnie krokusy jeszcze nie kwitną,( ani nic innego) ale już zauważyłam malunie pączuszki i mam nadzieję, że lada dzień zakwitną
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu , nie martw się przesyłką, wydaje mi się, że to porządna firma i bezzwłocznie doślą resztę, ja też czekam i mam nadzieję, że będzie ok 
Ależ u Ciebie pięknie kolorowo w ogródku, u mnie krokusy jeszcze nie kwitną,( ani nic innego) ale już zauważyłam malunie pączuszki i mam nadzieję, że lada dzień zakwitną
- kurczaczek
- 10p - Początkujący

- Od: 30 sty 2009, o 21:04
Ślicznie i kolorowo się zrobiło u ciebie.I nawet prymulki już kwitną.
Pozdrawiam Jadzia.
Moje ogrodowe różności
Moje ogrodowe różności
- Grzesiu

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu witaj ...
Oooo co ja tu czytam u Ciebie....a jednak zdecydowałaś się.....
Pięknie będzie z oczkiem......ja też dziś o tym myślałem...
i kupię sobie gotową formę-tylko dół wykopię i wsadzę w ziemię....nie duże ale kosztuje 350zł....
I nie wiem czy w kwietniu...chyba w maju z wiadomych przyczyn nie zależnych ode mnie....
A fotki z ogródka Twojego piękne-kolorowe i tak gęsto jak lubię
Oooo co ja tu czytam u Ciebie....a jednak zdecydowałaś się.....
Pięknie będzie z oczkiem......ja też dziś o tym myślałem...
i kupię sobie gotową formę-tylko dół wykopię i wsadzę w ziemię....nie duże ale kosztuje 350zł....
I nie wiem czy w kwietniu...chyba w maju z wiadomych przyczyn nie zależnych ode mnie....
A fotki z ogródka Twojego piękne-kolorowe i tak gęsto jak lubię
Witaj Geniu! Zawitałam do Ciebie bo śniłaś mi się dzisiaj w nocy....
A było tak: Moja miejscowość i spotkanie klasowe z dawno niewidzianymi /22 lata/ koleżankami ze średniej szkoły . Ja znajduję na rynku portfel, otwieram a w portfelu parę stówek, 20 zł i 10 zł...Zastanawiamy się wszystkie co zrobić i czyj to portfel...Nagle ja mówię, że to portfel Geni...ale żadna z dziewczyn nie wie o kim mówię
A ja na to do nich: No co nie znacie Geni z forum!!...... więcej nie pamiętam...
Dziwne są sny
Czy może coś oznaczać???
Dziwne są sny
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
e-genia pisze:
Tych 4 pozycji z mojego zamówienia nie będzie nie mieli .No i oczywiście czekam do poniedziałku mam nadzieję że te 2 zamówienia przyślą są już zapłacone.
Genia
Piękny ten irys
A teraz powiedz mi Gieniu, lilje mam już sadzić do gruntu? Piwonię i wiązówkę również?
No i czy ma być to w koszykach?