Beata T pisze:Ja też uwielbiam widoczki i czasami właśnie ich mi najbardziej brakuje na forum ....kwiatka można wsadzić wszędzie a nad widokiem trzeba popracować i to sporo
... ;:138Jolu a co Ty tam rozmnażasz w tych doniczkach co się ukradkiem na zdjęciach znalazły

BeataT szczera prawda, nad widoczkiem trzeba pracować latami

Jeśli pytasz o doniczki na schodkach w warzywniaku to rozmnażam rozchodnika i karmnika ościstego - muszę troszeczkę wsadzić w ścieżki. Ale jeśli pytasz o te "doniczki" na schodkach z podkładów to efekt bezmyślnego kupowania- tzn zakupiłam sobie kilka fioletowych werben ale zapomniałam , że nie mam już doniczek

i musiałam posadzić w doniczko-worki.
Jagodka witaj

to bardzo miłe , że efekty naszej pracy Tobie się spodobały.Dziękujemy- takie słowa motywują do dalszej pracy. U nas jest ogromny orzech włoski , który też ma dużo liśći - ale jakoś dajemy radę ze sprzątaniem
jola z izer Witaj Jolu - też wpadam w kompleksy spacerując po innych ogrodach

to chyba już taka przypadłość ogrodnicza

Zapraszam w realu- zobaczysz , że jeszcze wiele do poprawki...
malgocha1960 Witaj Gosiu.

Moja trzmielina rośnie ok 10 lat. Ale kilka razy w roku obcinam sporo gałązek do stroików kwiatowych - więc pewnie była by jeszcze większa.
dawidbanan Witaj

Zawsze marzyłam o schodkach z podkładów kolejowych ale nie miałam namiaru na taki towar. W tym roku przez przypadek znalazłam na allegro i mam

Bardzo się cieszę z tego zakupu - poprawiamy nawet schodki przerabiane w ubiegłym roku - ale z dodatkiem podkładów to wychodzi super - jak skończymy to pokażę.
Pozdrawiam zapraszam Jola.