Siać też jakoś mi się nie chce, wysiałam heliotrop i nic nie wyłazi, ogólnie zniechęcenie mam i do kitu wszystko.
Wstążeczka
-
edulkot
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wstążeczka
No i nie połaziłam tak jak obiecałam
ciągle brak czasu czy natchnienia, nie wiem
Siać też jakoś mi się nie chce, wysiałam heliotrop i nic nie wyłazi, ogólnie zniechęcenie mam i do kitu wszystko.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Majka Elusia napisała ,że fajnie wschodzi Heliotrop w zimnym pomieszczeniu .Może jutro się wybiorę do sklepu po nasionka i posieję w altance .Tam ma zimno i może doczekam się swoich kwiatów .Oj gorączkowo zaczyna sie robić każdy

-
Monikwiaty
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
MAJU - ostatnio o braku czasu sama dużo wiem 
JADZIU - gorączkowo , mnie trochę z braku czasu opuściła gorączka ale na pewno nie na długo . W sklepie gdzie jestem codziennie w poniedziałek ma być dostawa nowych cebulek
Pozdrawiam
JADZIU - gorączkowo , mnie trochę z braku czasu opuściła gorączka ale na pewno nie na długo . W sklepie gdzie jestem codziennie w poniedziałek ma być dostawa nowych cebulek
Pozdrawiam
- JAKUCH

Jeszcze nie natrafiłam na cebulki może też bym się skusiła
Dobrze ,ze do marketów nie zaglądam

- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniczko!
...witam serdecznie w niedzielne przedpołudnie.
Słoneczko przedziera się przez chmury...ale zdecydowanie chłodniej niż wczoraj...tylko 7 st. ...i wietrznie.
Zyczę miłej i
niedzieli. 
...witam serdecznie w niedzielne przedpołudnie.
Słoneczko przedziera się przez chmury...ale zdecydowanie chłodniej niż wczoraj...tylko 7 st. ...i wietrznie.
Zyczę miłej i
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja w Lidlu kupiłam agapant, a dzisiaj w Castoramie róże i liatry. Pozdrawiam Moniko cieplutko 
-
Monikwiaty
- 1000p

Witajcie
Bogusiu , Tosiu, Wandziu u mnie dzisiaj zimno i wieje . Z cebulek kupiłam na razie tylko 2 lilie . Ostatnio mało piszę z braku czasu ale odwiedzam Wasze wątki kiedy czas pozwoli , ładuje mi to akumulatory i sprawia dużo radości
Pozdrawiam serdecznie
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Fajnie tak zaglądać już na pierwsze oznaki nowego sezonu, prawda ?
Budująco to wpływa na człowieka.
Budująco to wpływa na człowieka.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Monikwiaty
- 1000p

Grażynko cudownie ale to dzięki Wam , na szczęście mam forum i Was 
- JAKUCH

Monisiu teraz dopiero zacznie sie szaleństwo jak zamówienia zaczną powoli napływać ,a pogoda sie unormuje 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Taka zapracowana jesteś? Długo Cię nie było. Ktoś musi na cebulki zarobić 
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Witaj Moniko
Chciałoby się u Ciebie zobaczyć nowe zdjęcia roślinek ale wiem,wiem muszę poczekać do sezonu ogrodniczego a jak już wystrzelą kolorami
te Twoje ukochane kwiatuszki i zaprezentujesz je na zdjęciach to znów zaniemówię na ich widok ale czekam na nie z niecierpliwością-tylko czemu nie kupiłaś cebulek dalii,które zaoferowała Ci Tosia1?
Pozdrawiam.
Chciałoby się u Ciebie zobaczyć nowe zdjęcia roślinek ale wiem,wiem muszę poczekać do sezonu ogrodniczego a jak już wystrzelą kolorami
te Twoje ukochane kwiatuszki i zaprezentujesz je na zdjęciach to znów zaniemówię na ich widok ale czekam na nie z niecierpliwością-tylko czemu nie kupiłaś cebulek dalii,które zaoferowała Ci Tosia1?
Pozdrawiam.
-
Monikwiaty
- 1000p

JADZIU - zacznie ,tylko boję się kiedy ja w takich układach jak teraz znajdę czas aby to wszystko posadzić:) w sumie w przesyłkach dostane około 60 -u sadzonek . Chyba niedziela mi zostanie na prace w ogrodzie:)
EWO - bywam, bywam ale mało czasu więc podziwiam i mało piszę i tak bardzo zapracowana ale w tym masz rację , na roślinki będzie:)
ARKU- ja na razie gonię własny ogon z czasem:) oby było co oglądać . A cebulek nie kupiłam ponieważ trochę takowych już posiadam a na więcej do wykopywania i przechowywania nie mam miejsca
Idę zrelaksować się po pracy i pozazdrościć tego co już porobiliście w ogrodach , ja cały dzień siedziałam w pracy , jutro chyba bladym świtem wstanę i przed pracą skocze do ogrodu , może zdążę poprzycinać powojniki i hortensje przynajmniej, pozdrawiam
EWO - bywam, bywam ale mało czasu więc podziwiam i mało piszę i tak bardzo zapracowana ale w tym masz rację , na roślinki będzie:)
ARKU- ja na razie gonię własny ogon z czasem:) oby było co oglądać . A cebulek nie kupiłam ponieważ trochę takowych już posiadam a na więcej do wykopywania i przechowywania nie mam miejsca
Idę zrelaksować się po pracy i pozazdrościć tego co już porobiliście w ogrodach , ja cały dzień siedziałam w pracy , jutro chyba bladym świtem wstanę i przed pracą skocze do ogrodu , może zdążę poprzycinać powojniki i hortensje przynajmniej, pozdrawiam
- JAKUCH

Wczoraj oczyściłam ze starych kwiatostanów moją ogrodową hortensję a także przycięłam powojniki . Nieciekawie zapowiadają przyszły tydzień .Oby się pomylili .Fajnie na emeryturze ma sie czas na wszystko gorzej tym co pracują;:196