nie wiem... nie wydaje mi się zeby były pełne. one raczej chyba sa takie "gruaśne" i jakby mocne w budowie. Jutro sprawdzę bo teraz znowu pada i nie chce mi się w deszczu i po ciemku w ogrodzie łazić. Lubię tą żurawkę bo tworzy kompaktowe kępki, kwiaty są mocne i w mocnym kolorku - widoczne z daleka !
  nie wiem... nie wydaje mi się zeby były pełne. one raczej chyba sa takie "gruaśne" i jakby mocne w budowie. Jutro sprawdzę bo teraz znowu pada i nie chce mi się w deszczu i po ciemku w ogrodzie łazić. Lubię tą żurawkę bo tworzy kompaktowe kępki, kwiaty są mocne i w mocnym kolorku - widoczne z daleka ! Do zimowitów robię drugie podejście. Mam nadzieję ze teraz miejsce mu przypasuje
 i doczekam się większej kępy z tej jednej cebulki
 i doczekam się większej kępy z tej jednej cebulki  

Pogoda mówisz byle jaka ale jak widać roślinkom to nie przeszkadza
 Pogoda mówisz byle jaka ale jak widać roślinkom to nie przeszkadza  Rozchodniki na tapecie więc was pomęczę
 Rozchodniki na tapecie więc was pomęczę  
 roślinki jakoś dają radę, ale pogoda w tym roku nas nie rozpieszczała
  roślinki jakoś dają radę, ale pogoda w tym roku nas nie rozpieszczała  

pewnie mi znowu ktoś przerwał. Ale widoki były bajeczne choć straszne.
  pewnie mi znowu ktoś przerwał. Ale widoki były bajeczne choć straszne.  
  Cała gama kolorków,ja mam tylko jednego
 Cała gama kolorków,ja mam tylko jednego  Ale teraz zastanowiłam się że w tym roku nie widziałam dużo motyli może dlatego że padły mi trzy budleje a one wabią motyle
 Ale teraz zastanowiłam się że w tym roku nie widziałam dużo motyli może dlatego że padły mi trzy budleje a one wabią motyle