Witajcie kochane Forumki
Ja biegam po Waszych ogródkach, a tu u mnie tylu miłych gości!
W Opolu już coraz cieplej, słoneczko od czasu do czasu się pokazuje, aczkolwiek niechętnie.. Czekam na to zapowiedziane + 17 i czekam.. i czekam...
W ogrodzie mam pracy huk, ale jak wracam do domu to już ciemno, nawet fotek nie ma jak zrobić ... nie mówiąc o jakiś pracach..
Może jutro coś zdziałam, cebulowe czekają, muszę ogolić hosty, jakieś dziurkowane w tym roku.. grzyb, czy ślimory?
Trawę znów trzeba kosić, rośnie jak wściekła.
Tarasowe ciągle na zewnątrz, mam remont, nie ma miejsca w garażu.. Bougenvilla ciągle kwitnie, jakieś pojedyncze róże, fuksja i coś tam jeszcze, już nie pamiętam jak ogród wygląda

Jutro pooglądam, fotki zrobię
Tu mam z zeszłej niedzieli, brzoza, w tle deski z remontu, nie zauważyłam, że fachowcy zapomnieli

I takie inne..

Kalmia szykuje się do kwitnienia teraz, czy na wiosnę??
Kwiatuszku, ogród nie jest duży, prawie 17 arów, ale na niej stoi dom, garaż, mam dużą wiatę, 2 tarasy, więc miejsca na nasadzenia nie ma za dużo

Ogród tak naprawdę zaczęłam tworzyć 5 lat temu, ale co roku przesadzam, przerabiam ......
Ave, Ewciu, dzięki za odwiedzinki
Moniu, każda z nas chciałaby każdy ogródek zobaczyć, a czasu mało, ja do wielu zaglądam, nie zawsze mam czas zostawić ślad.. Cieszę się, że do mnie zaglądnęłaś

Aniu, Mamy jesień mamy, ona u mnie też już zaczyna gościć...
Ewciu, gloriowa 
Koło hortensji marcinek przycupnął, młodziak tegoroczny
Comciu, Mariolko, cieszę się, że dopadłaś Fairy, to wdzięczna różyczka, u mnie jeszcze w pełni kwitnienia
Igo, witam Cię serdecznie i zapraszam ponownie