Kaśka
Pochylony świat na piasku cz.1
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko a kiedy te rozdrabniarki do gałęzi były w Biedronce?Halina Kwak pisze:Mój mąż też kupił rozdrabniarkę do gałęzi za grosze 45.- w Biedronce, już ją wypróbował i jest zadowolony
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Jeszcze dziś nie, ale już więcej to się nie powtórzy. Synek wypatrzył naklejki ostrzegawcze na maszynie i też nakazał tacie zakup okularówbabi52 pisze:Bardzo dziękuję.Mam nadzieję że pracujecie przy niej w okularach ochronnych ! To nie żart,jeden z naszych znajomych miał bardzo nieprzyjemne zdarzenie z taką maszyną.
Kaśka
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Widzę ,że już działacie na ogrodzie
a u mnie jeszcze śnieg leży
tyle go nawiało przy żywopłocie
Pewnie nieprędko zginie
Ja też mam rozdrabniacz do gałęzi i wykorzystuję ten "urobek" jako ściółkę
Moim skromnym zdaniem to bardzo pożyteczne urządzenie i przydatne ,bo w każdym ogrodzie są jakieś niepotrzebne gałęzie i problem co z tym zrobić 
- kubanki

Poleciałam do Ciebie Bożenko zobaczyć ten śnieg, ale nie widzę nowych zdjęć. Zresztą może i słusznie, wszyscy już mamy go trochę dosyć (no, ja nie miałabym nic przeciwko, ale gdyby tak ze 20 cm spadło). Teraz w ogródkach forumowych królują pierwsze zwiastuny wiosny. Niestety u mnie jej jeszcze nie widać, a po wczorajszym pięknym, słonecznym, ciepłym dniu, dziś znowu pochmurnie. Jednak sucho i bezwietrznie, więc pewnie w ramach spaceru z Witkiem, rozsypię wczorajszy urobek z ogniska pod wapnolubne rośliny.
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko ja też kupiłam ten odkurzacz, świetna sprawa. U mnie tyle liści pod orzechem że on ułatwiał mi prace porządkoweHalina Kwak pisze:Aniu, gdzieś dwa - trzy tygodnie temu i było ich dość sporo. Kupił jeszcze odkurzacz ogrodowy za 29 zł, który może dmuchać albo ssać i też jest z tego zakupu zadowolony.
- kubanki

Pokaż koniecznie to cudo u siebie. Do mojego wrzosowiska też pewnie by mi się coś takiego przydało. Na szczęście dopiero w przyszłym rokuiga23 pisze:Aniu a ja dziś pracowałam w ogrodzie. Na gwiazdkę dostałam Bosh-a, taką małą przycinarkę z wymiennym ostrzem, i dziś próbowałam na wrzosach - rewelacja- wreszcie nie będzie pęcherzy na paluszkach.
Wczoraj było owszem pięknie do roboty ogrodowej, ale dziś brrrr. Wyszłam trochę, ale tylko podsypałam wczorajszy popiół pod lawendy, pokręciłam się trochę i wróciłam. Zmarzłam solidnie.
Od jutro zima wraca