(rozdrabniarka)
 (rozdrabniarka)Kaśka

Halinko a kiedy te rozdrabniarki do gałęzi były w Biedronce?Halina Kwak pisze:Mój mąż też kupił rozdrabniarkę do gałęzi za grosze 45.- w Biedronce, już ją wypróbował i jest zadowolony

Jeszcze dziś nie, ale już więcej to się nie powtórzy. Synek wypatrzył naklejki ostrzegawcze na maszynie i też nakazał tacie zakup okularówbabi52 pisze:Bardzo dziękuję.Mam nadzieję że pracujecie przy niej w okularach ochronnych ! To nie żart,jeden z naszych znajomych miał bardzo nieprzyjemne zdarzenie z taką maszyną.
Kaśka
 I cały czas pilnował męża, żeby przypadkiem nie włożył ręki do środka ;) Oczywiście z bardzo bezpiecznej odległości.
 I cały czas pilnował męża, żeby przypadkiem nie włożył ręki do środka ;) Oczywiście z bardzo bezpiecznej odległości.
 a u mnie jeszcze śnieg leży
 a u mnie jeszcze śnieg leży   tyle go nawiało przy żywopłocie
 tyle go nawiało przy żywopłocie   Pewnie nieprędko zginie
 Pewnie nieprędko zginie   Ja też mam rozdrabniacz do gałęzi i wykorzystuję ten "urobek" jako ściółkę
 Ja też mam rozdrabniacz do gałęzi i wykorzystuję ten "urobek" jako ściółkę   Moim skromnym zdaniem to bardzo pożyteczne urządzenie i przydatne ,bo w każdym ogrodzie są jakieś niepotrzebne gałęzie i problem co z tym zrobić
 Moim skromnym zdaniem to bardzo pożyteczne urządzenie i przydatne ,bo w każdym ogrodzie są jakieś niepotrzebne gałęzie i problem co z tym zrobić  

Halinko ja też kupiłam ten odkurzacz, świetna sprawa. U mnie tyle liści pod orzechem że on ułatwiał mi prace porządkoweHalina Kwak pisze:Aniu, gdzieś dwa - trzy tygodnie temu i było ich dość sporo. Kupił jeszcze odkurzacz ogrodowy za 29 zł, który może dmuchać albo ssać i też jest z tego zakupu zadowolony.

Pokaż koniecznie to cudo u siebie. Do mojego wrzosowiska też pewnie by mi się coś takiego przydało. Na szczęście dopiero w przyszłym rokuiga23 pisze:Aniu a ja dziś pracowałam w ogrodzie. Na gwiazdkę dostałam Bosh-a, taką małą przycinarkę z wymiennym ostrzem, i dziś próbowałam na wrzosach - rewelacja- wreszcie nie będzie pęcherzy na paluszkach.

Nie wiem jaki to będzie miało wpływ na rośliny, ale ziemia jest bardzo wilgotna. Nawet mój piaseczek wygląda jak błoto...
 Nie wiem jaki to będzie miało wpływ na rośliny, ale ziemia jest bardzo wilgotna. Nawet mój piaseczek wygląda jak błoto...