Kaśka
Halinko a kiedy te rozdrabniarki do gałęzi były w Biedronce?Halina Kwak pisze:Mój mąż też kupił rozdrabniarkę do gałęzi za grosze 45.- w Biedronce, już ją wypróbował i jest zadowolony
Jeszcze dziś nie, ale już więcej to się nie powtórzy. Synek wypatrzył naklejki ostrzegawcze na maszynie i też nakazał tacie zakup okularówbabi52 pisze:Bardzo dziękuję.Mam nadzieję że pracujecie przy niej w okularach ochronnych ! To nie żart,jeden z naszych znajomych miał bardzo nieprzyjemne zdarzenie z taką maszyną.
Kaśka
Halinko ja też kupiłam ten odkurzacz, świetna sprawa. U mnie tyle liści pod orzechem że on ułatwiał mi prace porządkoweHalina Kwak pisze:Aniu, gdzieś dwa - trzy tygodnie temu i było ich dość sporo. Kupił jeszcze odkurzacz ogrodowy za 29 zł, który może dmuchać albo ssać i też jest z tego zakupu zadowolony.
Pokaż koniecznie to cudo u siebie. Do mojego wrzosowiska też pewnie by mi się coś takiego przydało. Na szczęście dopiero w przyszłym rokuiga23 pisze:Aniu a ja dziś pracowałam w ogrodzie. Na gwiazdkę dostałam Bosh-a, taką małą przycinarkę z wymiennym ostrzem, i dziś próbowałam na wrzosach - rewelacja- wreszcie nie będzie pęcherzy na paluszkach.