Do pokoju wstawiłam tylko ismeny w donicy, ale też ani widu, ani słychu
Odrobine w ogrodzie - Beata T
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje niestety są w dużych donicach, o zabraniu do domu nie ma mowy
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Moje kanny też jeszcze stoją w piwnicy. Tylko te z bordowymi liśćmi coś puszczają. Wiem, że jest im za zimno i za ciemno, aby rosły, ale ...gdzie je wstawić? Wszystkie miejsca w domu zajęte.
Dimorfotekę też wysiałam do doniczki i jak na razie ładnie rosną. Po informacjach od was, czekam kiedy zaczną marnieć. Tak samo było z szałwią trójbarwną. Ładnie wzeszła i szybko zginęła.
Dimorfotekę też wysiałam do doniczki i jak na razie ładnie rosną. Po informacjach od was, czekam kiedy zaczną marnieć. Tak samo było z szałwią trójbarwną. Ładnie wzeszła i szybko zginęła.
Izo a poddasze już teraz coraz cieplej jest to tam mogła byś poustawiać .....hihi no latorośli nic się nie stanie jak im parapety zagospodarujesz
Ewo jak bym wiedziała ze i Dimorfoteka taka uparta to bym jej nie kupiła łatwiej nabyć gotową sadzonkę tylko jak się samemu coś wyhoduję większa przyjemność
ja mam jeszcze nasionka będę sadzić do gruntu :P
Ewo jak bym wiedziała ze i Dimorfoteka taka uparta to bym jej nie kupiła łatwiej nabyć gotową sadzonkę tylko jak się samemu coś wyhoduję większa przyjemność
Izo i nic dziwnego że nie pamiętasz bo pergola się tu za bardzo nie przewijała mam na niej posadzony winogron (który wcześniej rósł przy altance) troszeczkę odchorował ale już w zeszłym roku było co pojeść
wczoraj wzięłam się za rojnika i to za największa kępę ale podzieliłam i posadziłam a dziś mam zakwasiora uda bo na jednej nodze się przychylałam
wczoraj wzięłam się za rojnika i to za największa kępę ale podzieliłam i posadziłam a dziś mam zakwasiora uda bo na jednej nodze się przychylałam
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo ładnie zapowiada się zakątek z kamykami.
Naciesz oczy pięknymi widoczkami.
Przydadzą się na taką pogodę.
http://www.daylilynet.com/__all_intros_ ... ossard.htm
Naciesz oczy pięknymi widoczkami.
http://www.daylilynet.com/__all_intros_ ... ossard.htm
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki