Ogródek AGNESS cz. 10
Re: Ogródek AGNESS cz. 10
Bardzo skromne widoczki i jeszcze skromniejsza chryzantema
oj Aguś bajki opowiadasz , nie wierzę że tak myślisz
pięknie kolorowo czyściutko
u mnie nadmiar liści może podrzucić troszeczkę 
- paola1a
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 paź 2010, o 22:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No faktycznie bardzo schludnie w Twoim ogrodzie I do tego bardzo pięknie
Paulina
- kasik 69

- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skalniak piękny,a chryzantemka cuuudna
- babuchna
- -Moderator Forum-.

- Od: 7 maja 2009, o 09:57
Aguś , nic nie będziemy dziabać , zostawimy w spokoju tą pięknotkę ,
... no może , wydzierżaw , przydziel mi , i oznacz jedną gałąź , a i ja będę myślała że ją mam!
Nie mam ręki do ukorzeniania hortensji , moja mama ma też piękne i ogromniste próbowałam dwa razy ukorzenić od niej i klapa, więc nie ma sensu Twojej męczyć!
Jak tam zdrowie córeczki , mam nadzieję , że już lepiej .
Paskudne te tegoroczne wirusy i panoszą okrutnie się!
Pozdrów i
malutką od babuchny!
, 
... no może , wydzierżaw , przydziel mi , i oznacz jedną gałąź , a i ja będę myślała że ją mam!
Nie mam ręki do ukorzeniania hortensji , moja mama ma też piękne i ogromniste próbowałam dwa razy ukorzenić od niej i klapa, więc nie ma sensu Twojej męczyć!
Jak tam zdrowie córeczki , mam nadzieję , że już lepiej .
Paskudne te tegoroczne wirusy i panoszą okrutnie się!
Pozdrów i
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Eluś
u mnie też liście leżą na trawniku....ale dla mnie to urok jesieni....i na razie nawet nie mam zamiaru ich grabić
jak już będzie naprawdę dużo i przestaną być takie piękne złote, to chwycę za grabie.....żeby zrobić miejsce następnym
Paulu bardzo dziękuje za miłe słowa
To naprawdę cieszy, kiedy nasze pomysły i nasza praca komuś się podoba
Kasiu bardzo dziękuję, na chryzantemkę i ja nie mogę się napatrzeć
Dorotko nic się nie martw o ukorzenianie, ja ukopię Ci już z korzonkami i nie ma mowy, zeby się nie przyjęła
.....
Bardzo dziękuję za pozdrowienia dla Gabi, już jest prawie dobrze, jeszcze tylko 2 dni antybiotyku , ale widać, ze już ok
Paulu bardzo dziękuje za miłe słowa
Kasiu bardzo dziękuję, na chryzantemkę i ja nie mogę się napatrzeć
Dorotko nic się nie martw o ukorzenianie, ja ukopię Ci już z korzonkami i nie ma mowy, zeby się nie przyjęła
Bardzo dziękuję za pozdrowienia dla Gabi, już jest prawie dobrze, jeszcze tylko 2 dni antybiotyku , ale widać, ze już ok
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Nie dziwię się Agnieszko, że bardzo lubisz jesień. U Ciebie jest ona fantastyczna
Nie widać zasychających bylin, nadmiaru liści, skalniak fajnie się prezentuje. Ta chryzantema nieustająco piękna
Ma układ płatków niemal jak u dalii pomponowych. I ten delikatny odcień pomarańczu - wygląda to bardzo wytwornie 
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ej, no to ja już wiem, czemu lubisz jesień...piękne słońce, przedzierające się przez konary drzew, hortensje - jesienne królowe, no i ta śliczna chryzantemka. Fajne jest to, że rabatki są poprzetykane roślinami zimozielonymi, w zimie nie sprawiają przez to smutnego wrażenia.
Bardzo podoba mi się także Twój skalniak, rzeczywiście układ kamieni sprawia wrażenie, że wygodnie jest go pielęgnować i łatwy jest dostęp do wszystkich miejsc.
Bardzo podoba mi się także Twój skalniak, rzeczywiście układ kamieni sprawia wrażenie, że wygodnie jest go pielęgnować i łatwy jest dostęp do wszystkich miejsc.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Agnieszko bardzo ładne jesienne fragmenty ogrodu , chociaż ostatnie zdjęcie kojarzy mi się z latem no może póżnym latem.
Pozdrawiam Zenek
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Właśnie Jacek powiedział "moją kwestię" ;)
Pozostaje mi więc podziękować za kojące serce zdjęcia
i poprosić o dalsze 
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...i ja potwierdzę skalniak jest tak piękny jak pokazuje Agusia ...a z tego skalniaka to uszczyknęłam sobie pewne roślinki ...ciekawe czy pokażą się na wiosnę...
...chryzantemka cudna...
dla Gabrysi...
...chryzantemka cudna...
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko skalniaczek wygląda jakby było w pełni lato, soczysta zieleń
piękny
hortensja jesienią też zachwyca swoim urokiem , czy jak kwitnie też ma ciemny kolorek , czy tak się różowa ładnie wybarwiła
miłego weekendu
u nas dzisiaj była już trawa biała

hortensja jesienią też zachwyca swoim urokiem , czy jak kwitnie też ma ciemny kolorek , czy tak się różowa ładnie wybarwiła
miłego weekendu
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
A mi w oko wpadła żołta trawka, pieknie 'świeci' w ogrodzie 
Nowe wizje- nowe koncepcję to się będzie działo wiosną aż jestem ciekawa co też tam przy tym tarasiku powstanie
Ach te widoki i piękna chryzantema pomponiarka
łał a ta hortensja ale cudnie wybarwiona z daleka aż po oczach daję ....
Ach te widoki i piękna chryzantema pomponiarka
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jacku bardzo dziękuję Ci za miłe słowa
Liści trochę u mnie jest....i nawet ich nie grabię, bo uwielbiam widok tych złotych plam na trawie.....jak będzie zbyt dużo, wtedy zgrabię, żeby zrobić miejsce następnym
Chryzantemka i mnie bardzo się podoba, jest taka delikatna....w ogóle uwielbiam chryzantemy....one wszystkie są piękne, koniecznie muszę posadzić więcej
Witaj Stokrotko
U mnie praktycznie wszystkie rabaty są mieszane.....Bazą są krzewy i iglaczki, a u ich stóp rosną przeróżne bylinki . Tak lubię najbardziej....mam tylko jedną rabatę typowo kwiatową....ale i tam już kombinuję jak to przerobić, żeby wkomponować kilka miniaturowych iglaczków pomiędzy kwiaty .....trochę z tym problem....ale coś wymyślę
Pielęgnacja skalniaka jest przyjemnością....zawsze zostawiam go sobie na deser
Zenku dziękuję
Na ogrodzie faktycznie widoki późnoletnie, krzewy i drzewa jeszcze się nie poprzebarwiały, króluje zielonośc....jedynie tawuła pięknie wystroiła sie z jesienną sukienkę ....
Izuniu dziękuję
Zdjęcia będą....ale to dopiero z domu, bo w pracy zbyt wolny net
Misiu
Roślinki ze skalniaczka na pewno wspaniale będą Ci rosły, one bardzo żywotne .... A jeśli jakaś nie przetrwa, to u mnie czekają na Ciebie
Bożenko
Hortensja latem jest różowiutka, dopiero jesienią tak pięknie się przebarwia na głębokie bordo ....
Joluniu trawka to rozplenica, odwiedziła mnie Tajeczka i przywiozła ogroooooomną kępę....której nawet nie można było podnieść....podzieliłam ją na 3 kępy......jak sadziłam była zieloniutka...bardzo szybko zmieniła barwę na zółtą......mam nadzieję, ze dobrze przetrwa zimę, bo jest zachwycająca
Beatko rabata pozostanie w takim kształcie jak jest....jedynie roślinki muszą się przemieścić .....chcę (chyba
) zrobić szpaler składający się z różnych bukietówek przy samym tarasie, a dopiero na ich tle inne roślinki .....ale do wiosny plany jeszcze różnie ewoluować 
Chryzantemka i mnie bardzo się podoba, jest taka delikatna....w ogóle uwielbiam chryzantemy....one wszystkie są piękne, koniecznie muszę posadzić więcej
Witaj Stokrotko
U mnie praktycznie wszystkie rabaty są mieszane.....Bazą są krzewy i iglaczki, a u ich stóp rosną przeróżne bylinki . Tak lubię najbardziej....mam tylko jedną rabatę typowo kwiatową....ale i tam już kombinuję jak to przerobić, żeby wkomponować kilka miniaturowych iglaczków pomiędzy kwiaty .....trochę z tym problem....ale coś wymyślę
Pielęgnacja skalniaka jest przyjemnością....zawsze zostawiam go sobie na deser
Zenku dziękuję
Izuniu dziękuję
Misiu
Bożenko
Joluniu trawka to rozplenica, odwiedziła mnie Tajeczka i przywiozła ogroooooomną kępę....której nawet nie można było podnieść....podzieliłam ją na 3 kępy......jak sadziłam była zieloniutka...bardzo szybko zmieniła barwę na zółtą......mam nadzieję, ze dobrze przetrwa zimę, bo jest zachwycająca
Beatko rabata pozostanie w takim kształcie jak jest....jedynie roślinki muszą się przemieścić .....chcę (chyba
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Tak, żadnych robótek jesienią, tylko plany i plany , całą zimę.....Co wiosną będziemy zmieniać.AGNESS pisze: .....ale do wiosny plany jeszcze różnie ewoluować